Ezen a héten is rengeteg újdonság érkezett a különböző streaming szolgáltatókra. Mivel olykor nehéz eligazódni a premierek között, ezért az elmúlt hetekhez hasonlóan most is összegyűjtöttük a legfontosabb sorozatos és filmes újdonságokat. Ezek között egy népszerű sorozat új évadának folytatása, idén debütált mozifilm, A nagy pénzrablás egyik szereplőjének friss szériája és adaptációk is megtalálhatóak.

Emily Párizsban

Az Emily Párizsban (Emily in Paris) 4. évadának 5 részes második felvonása csütörtökön vált elérhetővé a Netflixen. Emily és Gabriel között feszültség alakul ki, mivel Camille még mindig nem árulta el a nagy titkát. Sylvie szeretne üzleti kapcsolatba lépni Macelloval, ezért Emilyt kéri meg rá, hogy segítsen találkozni vele Rómában. Marcello azonban lehet, hogy több lesz Emily számára egy munkatársnál.

hirdetés

8 hónappal a hazai mozis premiert követően, péntek óta a Maxon is megtekinthető Nicholas Cage dramedyje, az Álmaid hőse (Dream Scenario). A biológiaprofesszor Paul meglehetősen szürke családi életet él, azonban hirtelen mindenki elkezdi felismerni az utcán. Ennek az az oka, hogy a férfi egyre több ember álmában tűnik fel, olyanokéban is, akikkel sosem találkozott. Viszont minden rajongója ellene fordul, amikor rémálmok gonosz szereplőjévé válik.

A nagy pénzrablásban Gandíát alakító José Manuel Poga új akció-vígjátéksorozata, a Világvége lefújva (En fin) szintén pénteken került be a Prime Video kínálatába. A spanyol széria 6 részes 1. etapjában, amikor kiderül, hogy közeledik a világvége, Tomás hátrahagyja a feleségét, Juliát és a lányát, Noát. Azonban amikor elmarad az apokalipszis, megpróbálja visszaszerezni a régi életét, de nem jár sikerrel. Eközben Julia lehetőséget lát arra, hogy megváltoztassa az életét. A produkcióról itt írtunk részletesen.

A Joey King főszereplésével készült Csúfok (Uglies) című sci-fi-akciófilm pénteken érkezett meg a Netflixre. Scott Westerfeld azonos című regényének adaptációja a kikényszerített szépségideálok disztópikus világában játszódik. 16 éves korában mindenkinek kötelező szépészeti beavatkozson kell részt vegyen, hogy csúfból széppé váljon. Egy ilyen műtétre váró lány, Tally Youngblood eltűnt barátja keresésre indul.

A Brilliáns barátnőm (My Brilliant Friend) 10 részes 4., és egyben utolsó szezonja kedden debütált a Maxon. Az Elena Ferrante regényei alapján készült olasz drámaszéria minden héten új epizóddal jelentkezik. A produkció lezárása Elena és Lila felnőtt életét mutatja be, akik a nyolcvanas évek végének zűrzavarában találják magukat. Az anyaság és a karrier nehézségei, árulások, fenyegetések, eltűnések és természeti katasztrófák közepette Elena és Lila ismét ugyanarra a környékre költözik.

Az Így halj meg egyedül (How to Die Alone) 8 epizódos 1. évadának első 4 része pénteken vált elérhetővé a Disney+-on. A vígjátéksorozatból minden héten két új epizód érkezik a platformra. A történet középpontjában Mel áll, a színesbőrű, túlsúlyos nő, aki szűkölködik a pénzben. A JFK reptéren dolgozik, még sosem volt szerelmes és már elfelejtette, hogyan kell nagyot álmodni. Azonban amikor szembenéz a halállal, egy olyan útra sodródik, amely által szárnyra kap és elkezd élni.

A The Lazarus Project című brit sci-fi sorozat mindkét etapja szerdán került be a SkyShowtime kínálatába. Miután George ráébred, hogy ugyanazokat az eseményeket éli át újra és újra, megismerkedik a Lazarus Projecttel: egy szigorúan titkos szervezettel, amely képes az idő visszafordítására, hogy megmentse a világot a kihalástól.

Szerdán érkezett meg a Netflixre egy brazil bűnügyi filmdráma, A drogbárónő (Outlaw / Bandida: A Número Um). Rebecát kilenc éves korában eladja a nagyanyja. A lány egy hírhedt brazil gettóban nő fel, és a bűn, valamint a szerelem útját járva igyekszik felkapaszkodni a hatalom csúcsára, míg végül a drogkereskedők fejének a felesége lesz.

A Max szeptemberi sorozatpremierjeit itt, filmes újdonságait pedig itt ismertettük. A SkyShowtime-ra érkező legnagyobb szériákat és egész estés alkotásokat itt, míg a Disney+ friss produkcióit itt mutattuk be. A Netflix új sorozatairól és friss évadairól itt, a filmpremierjeiről itt írtunk. A Prime Video újdonságait pedig itt ismertettük.

hirdetés

Érkezik egy népszerű sorozat 21. évada a TV2 Csoport egyik csatornájára

Vadonatúj német orvosi sorozat indul október elején a TV2 Csoport egyik csatornáján

Nem az előre tervezett időpontban lesz látható Sváby András vadonatúj utazós realityje a VIASAT3-on

Szünet nélkül folytatódik egy német orvosi drámasorozat az egyik országos csatornán

Fontos információ érkezett a Trónok harca egyik új spinoffjával kapcsolatban

Megvannak a Hypwriter, a Paprika Studios és az RTL közös sorozatötlet pályázatának döntősei