Az Odaát (Supernatural) a CW eddigi legrégebben futó sorozata, a pilot epizódot 2005 szeptemberében mutatták be Amerikában, jelenleg a 14. évadánál tart a produkció. Sam és Dean Winchester története azonban hamarosan befejeződik, az Odaát sztárjai Twitteren posztoltak egy búcsúvideót, amelyben bejelentik, hogy a széria 15. etapja lesz az utolsó. A lezáró szezon 20 részes lesz, a rajongóknak pedig jó hír, hogy mivel időben döntöttek a kaszáról, ezért az írók a karakterekhez méltó lezárást alkothatnak majd.

A CW szériája az eddigi több mint 300 epizódja alatt csúcsra járatta a szörnyvadászat témáját, láthattuk a pokol legfélelmetesebb rémeit és a közel sem olyan dicső angyalokat is az Odaátban. Egy korszak zárul le ezzel, azonban elképzelhető, hogy a csatorna ismét megpróbálkozik egy testvérszériával. A Vámpírnaplókat sem hagyták veszni a CW-nél, The Originals – A sötétség kora és Legacies – A sötétség öröksége címmel két spinoffot is kapott a sorozat. Nem lenne nagy meglepetés, ha az Odaát is hasonlóképp járna.

Az Odaát 9. évadát idehaza 2018 januárja és áprilisa között vetítette az RTL Klub, majd több mint 8 hónapos szünet következett. A produkció 10. szezonját idén januárban kezdték adni, a magyar csatorna tehát jókora lemaradásban van Amerikához képest. A tengerentúlon az utolsó évad a 2019/20-as szezonban kerül képernyőre.

hirdetés
hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre