Szeptember 19-én indult A mi kis falunk 5. évada az RTL Klubon. Ahogy az elmúlt években megszokhattuk, ősszel most is 5 részt tűztek képernyőre, így október 17-én hosszabb szünetre vonult. Január elején egy cikkben fejtegettük, hogy a SorozatWiki számításai szerint március közepén térhet vissza új részekkel a legnézettebb magyar sorozat. Az akkori fejtegetésünk pedig most kiderült, hogy bejött.

Az RTL Magyarország kedd délelőtt bejelentette, hogy március 20-án tér vissza új részekkel A mi kis falunk. A produkció folytatása a megszokott időpontban, szombatonként 20 órakor lesz látható. A legújabb, 5×06-os epizód pedig már az esti premiert megelőző reggelen az RTL Most+ platformon elérhetővé válik.

A csatorna leírása szerint Pajkaszeg lakóinak fordulatokban és mókás pillanatokban gazdag élete ismét vidám és önfeledt pillanatokat szerezhet majd a nézőknek. Rögtön az első epizódban a polgármester ráeszmél, hogy az áldott állapotban lévő Erikát hosszú időre nélkülöznie kell, ráadásul valami bűzlik a faluban. A folytatásban Laci úgy dönt, gazdag ember lesz és a kezdő lépést meg is teszi. Bazsó szeretné bebizonyítani, hogy Pajkaszegen megtalálta a helyét. Gyurinak Erika terhessége miatt plusz feladatai lesznek, és az anyósával is meggyűlik a baja. A polgármester fejében őrült terv születik: Pajkaszeg váljon önálló köztársasággá. Nézd meg a folytatás előzetesét:

hirdetés
hirdetés

A Trónok harca korábbi színésznője csatlakozott az egyik népszerű Marvel sorozat új évadához

Kiderült, hogy mikor jön a The Mandalorian 3. évada

Hamarosan érkezik a televíziós legendákról szóló műsor 2. évada a Spektrumra

Szűk két hónappal a premier után elkaszálták a Netflix vadonatúj horrorsorozatát

A Farm VIP-t és A nagy Őt érintő műsorváltozás lesz péntek este a TV2-n

Vadonatúj, reptéren forgó reality készül a TV2-re