Szeptember 19-én indult A mi kis falunk 5. évada az RTL Klubon. Ahogy az elmúlt években megszokhattuk, ősszel most is 5 részt tűztek képernyőre, így október 17-én hosszabb szünetre vonult. Január elején egy cikkben fejtegettük, hogy a SorozatWiki számításai szerint március közepén térhet vissza új részekkel a legnézettebb magyar sorozat. Az akkori fejtegetésünk pedig most kiderült, hogy bejött.

Az RTL Magyarország kedd délelőtt bejelentette, hogy március 20-án tér vissza új részekkel A mi kis falunk. A produkció folytatása a megszokott időpontban, szombatonként 20 órakor lesz látható. A legújabb, 5×06-os epizód pedig már az esti premiert megelőző reggelen az RTL Most+ platformon elérhetővé válik.

A csatorna leírása szerint Pajkaszeg lakóinak fordulatokban és mókás pillanatokban gazdag élete ismét vidám és önfeledt pillanatokat szerezhet majd a nézőknek. Rögtön az első epizódban a polgármester ráeszmél, hogy az áldott állapotban lévő Erikát hosszú időre nélkülöznie kell, ráadásul valami bűzlik a faluban. A folytatásban Laci úgy dönt, gazdag ember lesz és a kezdő lépést meg is teszi. Bazsó szeretné bebizonyítani, hogy Pajkaszegen megtalálta a helyét. Gyurinak Erika terhessége miatt plusz feladatai lesznek, és az anyósával is meggyűlik a baja. A polgármester fejében őrült terv születik: Pajkaszeg váljon önálló köztársasággá. Nézd meg a folytatás előzetesét:

Hétfőtől új műsorrend lesz a TV2-n, két nagy produkció is visszatér a csatornára

Ötmillió dollárra perlik a Netflixet A vezércsel miatt

Vasárnap indul a Toldi legújabb feldolgozása

Megvannak a Totem 1. évadának győztesei

Előzetest kapott Netflix népszerű pszichothrillerjének 3. évada

Újabb fotók szivárogtak ki a Trónok harca előzménysorozatának forgatásáról