A Sylvester Stallone főszereplésével készült Tulsa királya (Tulsa King) 2022 novemberében debütált az amerikai Paramount+-on. Nem sokkal a premiert követően berendelték a folytatást, amely szeptember 15-én indul a tengerentúlon. A széria hazánkban a SkyShowtime-on érhető el, és azt már korábban bejelentették, hogy a sorozat 2. évada még idén érkezik streaming szolgáltatóra. Azonban egészen mostanáig nem lehetett tudni, hogy pontosan mikor.

hirdetés

A SkyShowtime most nyilvánosságra hozta, hogy a Tulsa királya 2. szezonja néhány nappal az amerikai premiert követően, szeptember 18-án, szerdán fog debütálni. A produkció 10 részes etapja hetente jelentkezik majd új epizóddal. A következő évadhoz egy új, fél perces ajánló is érkezett, amely a cikk alján tekinthető meg.

A folytatásban Dwight és csapata tovább építik és védik növekvő birodalmukat Tulsában, ám rájönnek, hogy nem ők az egyetlenek, akik igényt tartanak a területükre. A Kansas City-i maffia és egy nagyon befolyásos helyi üzletember fenyegetése miatt Dwight azzal küzd, hogy biztonságban tartsa a családját és a csapatát, miközben minden ügyét kézben tartja. Ráadásul még mindig vannak befejezetlen ügyei New Yorkban.

hirdetés

Új előzetesből derült ki, hogy milyen lesz Kit Harrington karaktere az Ipar 3. évadában

Bemutatjuk a Netflix júliusi filmpremierjeit

Kiderült, hogy ki lesz az idei X-Faktor műsorvezetője

Össze-vissza kezdik adni a Szerencsekerék új és régi részeit a TV2-n

Vadonatúj előzetest kapott a Cobrai Kai utolsó évada

Elölről kezdi A mi kis falunk ismétlését az RTL