Az Ázsia Expressz 1. évada 2017 őszén debütált a TV2-n. A következő etap két évvel később, 2019-ben volt látható a csatornán. Mindkét szezon jó nézettséget hozott. Novemberben bejelentették, hogy 2022-ben Ördög Nóra vezetésével visszatér a műsor a képernyőre. Most az is kiderült, hogy mely sztárpárok versenyeznek majd egymással a produkcióban. Ezen kívül azt is nyilvánosságra hozták, hogy Jordániában, Törökországban, Grúziában és Üzbegisztánban forgatják majd az Ázsia Expressz 3. évadát. Részletek a TV2 Csoport közleményében:

hirdetés

A TV2 idén újra műsorára tűzi az Ázsia Expressz-t. A nagy közönségkedvenc kaland-reality harmadik évada májusban forog Ördög Nóra műsorvezetésével. A stáb Jordániában, Törökországban, Grúziában és Üzbegisztánban rögzíti a széria legújabb epizódjait. A nem mindennapi kalandra nyolc ismert páros vállalkozott azzal a céllal, hogy minden kihívást és akadályt letudva győztesen érjen célba a négy országon átívelő verseny végén, és hazavigye a 10 millió forintos fődíjat.

Nekivág az Ázsia Expressznek Gelencsér Tímea és legjobb barátnője, Balogh SzimiGáspár Győző és Gáspár BeaKirály Linda és Király Viktor; a ValMar, azaz Marics Peti és Valkusz Milán; az Exatlon Hungary All Star két Kihívója, Rozs Gergő és Kása AndrásMérai Kata és Gyebnár CsekkaNemazalany – Halastyák Fanni és párja, Szlépka Armand; valamint Kiss Ernő Zsolt, színész és felesége, Nyári Darinka.

Az, hogy a családi kötelék, a barátság vagy épp a szerelem mennyire segíti át a nehéz helyzeteken a hírességeket, még kérdéses. Az azonban biztos, néhány nap múlva mindenki elszántan indul útnak.

hirdetés

13 új sorozat, vagy friss évad érkezik májusban a Netflixre

Három részletben érkezik a Cobra Kai utolsó évada a Netflixre

Megjelent Benedict Cumberbatch vadonatúj minisorozatának első előzetese

Ezek lesznek a SkyShowtime legnagyobb májusi újdonságai

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei