Márciusban egy új sorozat és néhány új évad érkezik a magyar HBO GO-ra. Az elmúlt évben a koronavírus megnehezítette a forgatásokat, így idén kevesebb új tartalmat kaphatnak a nézők. Ennek ellenére az online videótáron így is több, mint 6500 órányi film és sorozat áll rendelkezésünkre. Láthatunk sorozatot megbotránkoztató tinikről, de egy átlagos család gyakran tragikomikus életébe is betekintést nyerhetünk.

Március 12-én, egy nappal az amerikai premier után, tripla epizóddal kezdődik az X Generáció, egy félórás részekből álló dramedy széria. A 16 részes évadnak tavasszal csak az első 8 epizódja kerül műsorra. A sorozat egyszerre sötét és játékos: gimnazistákról szól, akik újszerű szexuális kalandjaikkal próbára teszik annak a konzervatív közösségnek az életről, családról és szerelemről alkotott meggyőződéseit, amelyben élnek.

Március 23-án jön a Bezzegszülők 2. szezonja. A kedves vígjátékban Paul és Ally vesszőfutását követhetjük végig, amint próbálnak egyszerre teljes munkaidőben dolgozni, idősödő szüleikre vigyázni, a jelzálogkölcsönüket fizetni, kapcsolati problémáikat kezelni és gyerekeiket nevelni. Március 29-én a 2. évaddal folytatódik a Város a hegyen. A Kevin Bacon főszereplésével futó sorozat az 1990-es évek erőszakos és korrupt Bostonját mutatja be nekünk. Egy afroamerikai kerületi ügyész háborút indít a bűnözők ellen. Márciusban érkezik a 3. évada a Kemény motorosok spin-offjának, a Mayans M. C-nek. A hónap végén egy 6 részes dokumentumsorozat, a 30 méteres hullám válik elérhetővé.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban