Uzsorás maffiózó érkezik ma este a Barátok köztbe, a sorozat új szereplőjét a Jászai Mari-díjas Széles László alakítja majd. A színésznek az utolsó pillanatban kis híján le kellett mondania a forgatást, ugyanis balesetet szenvedett. A Barátok közt Vincéjének korábbi hitelezőjével, a Széles László által megformált Cáreviccsel gyűlik meg a baja, aki váratlanul bukkan fel, és a kölcsön adott összeg sokszorosát akarja a játékfüggő Vincén bevasalni. Széles László boldogan mondott igent a Cárevics karakterére.

“Nincs mit szépíteni, egy igazán negatív figura bőrébe bújtam, de tetszett a szerepben rejlő sokszínűség. Ugyanis a Cárevics bár gazember, de humoros; viccesen durva, ha kell, akkor odacsap. Az évek során kifejlesztettem a saját szövegtanulási technikámat. Sokakkal ellentétben én nem zavartalan csöndben, hanem nyüzsgésben szeretek tanulni, mert akkor a körülöttem zajló eseményekhez vagy tárgyakhoz kötöm az elsajátítandó szövegrészeket. A forgatás előtt néhány nappal, a Cárevics figurájára készülvén vidékre utaztam, ahol kikapcsolódásként bicikliztem egy kicsit.

Megállás után a lábamat véletlenül nem a járdán, hanem a padka mellett tettem le, és elborultam a bringával együtt, ami eltörte a kezem. Azonnal hívtam a Barátok közt producerét, készüljenek fel: lehet, hogy a baleset miatt nem tudok majd forgatni. Ám miután kiderült, hogy a kezemet nem kell műteni, csak rögzíteni, a producer is megnyugtatott, hogy a karakteremhez illik a gipszelt kéz, ezért beleírják a történetbe” – nyilatkozta a színész.

Berendelték a 18. évadát az egyik legnépszerűbb kórházas sorozatnak

Új ausztrál sorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiszivárogtak az első fotók a Zsivány egyes előzménysorozatának forgatásáról

5 év után visszatér a Frizbi Hajdú Péterrel

4 előzetes érkezett a hétfőn visszatérő Mintaapákhoz

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki