Eredetileg a TV2 jövő héttől A hegyi doktort kezdte volna adni a Bezár a bazár! ismétlése helyett. Majka és Tilla vetélkedőjének részei azonban annak ellenére is nagyon nézettek, hogy már tavalyi adások láthatóak belőlük. Az elmúlt két hétben A Konyhafőnök helyett induló új RTL-es török sorozat, a Megtörve kifejezetten rossz nézettséget produkált, mindig kikapott a bazártól. Nagyrészt ennek köszönhetően 18-49-ben a legtöbb estét (19-23 óra) el is vesztette az RTL Klub a TV2-vel szemben, ami nagyon rég nem fordult elő.

Péntek délután azonban hirtelen műsorváltozást jelentett be a TV2 Csoport, mely szerint mégse adják jövő héttől A hegyi doktort, hanem maradnak a Bezár a bazár! ismétlésénél. Az eredetileg jövő hétre szánt TV2-s műsorrend új helyzetet hozott volna, ennek az elmaradása miatt dönthetett most műsorváltozás mellett az RTL Magyarország.

Június 24-től, hétfőtől megcserélik az RTL esti török sorozatát és a Fókuszt. Így a Megtörve 55 perccel előbb, már 19:05-től látható lesz, míg a Fókusz 19:05-ről 20:00-ra kerül. A változások a Barátok köztöt és az esti heti sorozatokat nem érintik. A csere azért is meglepő döntés, mert a Fókusz nagyon régóta az RTL Híradó után vagy előtt kerül képernyőre. 2013 nyarán fordult elő olyan utoljára, hogy a Fókusz este ment és nem közvetlenül a hírműsort követően sugározták. Az új műsorrend után kialakult nézettségi versenyről a jövő hét elején naponta beszámolunk majd.

Bejelentették a Dancing with the Stars 3. évadának versenyzőit és új zsűrijét

Premierözön: 18 film kerül fel augusztusban a Netflixre

Autóbalesetben elhunyt a Magnum sztárja

Vadonatúj előzetest kapott a Sztárban sztár leszek 3. évada

Keanu Reeves lesz a főszereplője Scorsese és DiCaprio vadonatúj sorozatának

Vadonatúj és legendás filmek – ezeket ajánljuk nyárra az HBO Max kinálatából (x)