Több műsorváltozás után, hétfő óta új műsorrenddel várja a nézőket az RTL Klub. A Fókusz 18-49-ben hétfőn 13,6 százalékos közönségaránnyal a szokásosnál rosszabb eredményt hozott, de kedden már kiemelkedő, 17,4 százalékot produkált. A Barátok közt eredményei minden időpontváltozás után 2-3 napig be szoktak dőlni. Ez hétfőn meg is történt és katasztrofális, 8,9 százalékot hozott a sorozat. Kedden azonban már magához tért és közepes, 11,8 százalékkal jobb eredményt hozott, mint Berényiék múlt heti átlaga volt. A Bezár a bazár! hétfőn “csak” 15,3 százalékos közönségaránnyal ment, de legyőzte a Fókuszt és Barátok köztöt. Kedden jóval magasabb, 17,4 százalékot szállított, ennek ellenére az RTL magazinműsorától kikapott és csak Berényiéket tudta legyőzni.

Hétfő este A Tanár ismétlése és az Isten veled Magyarország is nagyon gyengén hozott, előbbi 7,1, utóbbi 6,7 százalékot. Kedden a Magnum dupla része is szörnyen ment, 7,3 és 5,2 százalékos eredménnyel. A Ninja Warrior Hungary ismétlése hétfőn 11,1 százalékkal, közepesen ment, de így is simán megelőzte az RTL műsorait. Kedden viszont sportvetélkedő 13,4 százalékos közönségarányt hozott. Ez már magában is erős eredménynek számít és simám leverte a hawaii-i magánnyomozóról szóló sorozatot. A Megtörve délutánra kerülése után hétfőn 8,3 százalékkal még épphogy legyőzte a vele szemben látható Madárka című sorozatot (6,3%), de kedden 5,9 százalékos eredménnyel már kikapott a TV2 6,3 százalékot hozó sorozatától.

Hétfőn főműsoridőben (19-23 óra) a TV2 12,4 százalékot, az RTL Klub csupán 8,7 százalékos közönségarányt szállított, így nagy arányban, 3,7 százalékponttal nyert az előbbi csatorna. Kedden az RTL Klub már javítani tudott 9,9 százalékra, de a TV2 is jobban, 14,16 százalékkal ment, így 18-49-ben még nagyobb arányban, 4,7 százalékponttal győzött az utóbbi tévéadó. Az igazán mérvadó azonban a jövő hét lesz majd, ugyanis addigra a Barátok közt nézői észreveszik a sorozat új időpontját és elindul a korábban nagy sikerrel menő Oltári csajok című magyar sorozat is.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora