Októberben Gáspár Győző a Partizán című műsor vendége volt. A beszélgetés alatt a BeleValóVilág műsorvezetője teljesen magától a következőt mondta : “2021. februárjában befejezem a ValóVilágot és azelőtti héten elkezdjük az új Győzike show-t forgatni.” Gulyás Márton még rá is kérdezett az állításra, hogy tényleg lesz-e új Győzike show? Mire Győző úgy felelt, hogy lesz bizony.

A SorozatWiki friss információi szerint azonban az RTL Magyarországnál nem folynak a műsor előkészületei. Úgy tudjuk, hogy a Győzike show név a médiavállalat tulajdona, ezért más nem készítheti el az új Győzike show-t sem. A műsor lehetséges folytatásáról megkérdeztük a tévétársaságot, ahol megerősítették, hogy nem tér vissza a műsor:

“Gáspár Győzőn kívül senki sem állította, hogy lesz Győzike show. Ha terveznénk a reality folytatásával, akkor ezzel a címmel valóban az RTL Magyarország készíthetné a műsort, de egyelőre nincs tervben a forgatása” – válaszolta az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága a SorozatWikinek.

Nagyon hasonló eset történt 2016-ban is. Akkor egy bulvárlap kereste meg Győzikét azzal, hogy úgy tudják folytatódik a Győzike show. Gáspár Győző akkor ezt megerősítette és arról nyilatkozott, hogy 40 millió forintot fog vele keresni. Nem sokkal később azonban kiderült, hogy a műsorvezető nem mondott igazat. 4 éve Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese a SorozatWikinek cáfolta meg Győzike állítását és elmondta, hogy nem is tervezik a show visszahozását.

Berendelték a 18. évadát az egyik legnépszerűbb kórházas sorozatnak

Új ausztrál sorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiszivárogtak az első fotók a Zsivány egyes előzménysorozatának forgatásáról

5 év után visszatér a Frizbi Hajdú Péterrel

4 előzetes érkezett a hétfőn visszatérő Mintaapákhoz

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki