A mi kis falunk első két évada 2017 elején és 2018 elején 8-8 résszel, elképesztő sikerrel volt látható az RTL Klubon. A kiemelkedő nézettségnek köszönhetően a sorozat 3. szezonja több mint dupla annyi, 17 epizóddal jelentkezett. Így a sorozat már 2018 szeptemberében folytatódott és 5 friss rész képernyőre is került. Utána a produkció szünetre vonult és 2019 tavaszán további 12 új epizód volt látható. A kettébontott és extra hosszú szezon bejött az RTL Klubon, így feltételezhető volt, hogy a következő etapot is hasonlóan vetíti majd a csatorna.

Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese az RTL mai nagyszabású sajtóeseményén bejelentette, hogy A mi kis falunk 4. évada augusztus 31-én érkezik az RTL Klubra. Így a heti falus sorozat nézőinek ezúttal még őszig sem kell várni a folytatásra és a nyár utolsó napján visszatérnek Pajkaszeg lakói. A produkció most is szombatonként 20 órakor lesz látható. Feltételezhetően A mi kis falunk új szezonja első körben most is csak pár hétig jelentkezik majd, ugyanis idén is lesz X-Faktor, melynek változik a zsűrije.

Szintén mai nagy hír, hogy kiderült mikor lesz A mi kis falunk alkatóinak új sorozatának, a Jófiúknak a premierje, mely ugyanúgy az RTL Klubra érkezik. A részletek a reggeli cikkünkben olvashatóak. Az RTL Magyarország többi mai nagy bejelentéséről hamarosan beszámolunk az oldalon.

Két szereplő távozik a Keresztanyuból

Vadonatúj török sorozat indul a héten az egyik magyar csatornán

Megérkezett a Netflix legújabb, igaz történetet feldolgozó sorozatának előzetese

2 évad után elkaszálták a Netflix egyik sorozatát

Újabb világhírű színésznő csatlakozik A légikísérő sorozathoz

Saját magának választotta ki a városnevét A nagy pénzrablás egyik színésznője