Tegnap mi is megírtuk, hogy hétfőn az RTL hivatalos Facebook oldalán egy rejtélyes posztot tettek közzé, amelyben az állt, hogy hamarosan érkezik a Kabát FC az RTL-re. Ebből arra lehetett következtetni, hogy nemsokára egy foci témájú reality lesz látható a csatornán, amelyben fontos szerepet kap Kabát Peti, egykori labdarúgó. Most pedig még több információ derült ki a produkcióról.

hirdetés

A mádiavállalat ugyanis bejelentette, hogy a Kabát FC szeptember 2-tól minden hétköznap este 21 órakor, a Kalandra fal! után kerül majd képernyőre az RTL-en. A labdarúgó és Sebestyén Balázs fogadott, hogy Kabát még egy balkáni fociklubot sem tudna megverni. Peti belemegy a fogadásba, összegyűjti az ország legjobb exfocistáit – Kondás Elemért, Lencse Lászlót, Remili Mohamedet, Sebők Vilmost, Simon Attilát, Dušan Vasiljevićet és Völgyi Dánielt –, hogy ez a szakmai team felkészítse a Balázs által válogatott focicsapatot a nagy meccsre. Arra azonban Kabát sem számít, hogy Balázs igazi kétballábas, labdát maximum videójátékozás közben látott „sportolókból” álló társulatot ad át az edzői csapatnak megmunkálásra.

Kabát luxus körülményeket ígér a játékosoknak és az edzőknek Albániában, lesz, aki a családját is a repülőre rakja. Azonban helyette balkáni hangulat fogadja őket: gyanús arcok, lepukkant szállás a mindentől távoli, turistaparadicsomnak a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető hegyi faluban. A csapatnak nemcsak az idegen környezettel és eltérő kultúrával kell megküzdenie, de még a szedett-vedett játékosokból is egy vállalható válogatottat kell faragniuk. És ez csak a kezdet, ugyanis pályán és pályán kívül is olyan helyzetekbe sodródnak, amire nem lehet felkészülni. Lesz, amikor menekülniük kell, lesz, amikor összetűzésbe keverednek a helyi erőkkel és a végén már nehezen tudják eldönteni, mire vágynak jobban: az áhított győzelemre a mindent eldöntő meccsen, vagy arra, hogy végre hazajussanak.

hirdetés

Vadonatúj német orvosi sorozat indul október elején a TV2 Csoport egyik csatornáján

Nem az előre tervezett időpontban lesz látható Sváby András vadonatúj utazós realityje a VIASAT3-on

Fontos információ érkezett a Trónok harca egyik új spinoffjával kapcsolatban

Megvannak a Hypwriter, a Paprika Studios és az RTL közös sorozatötlet pályázatának döntősei

3 új szereplő csatlakozott a Bridgerton család 4. évadához

Leleplezték az idei Dancing with the Stars premierdátumát, zsűrijét és versenyzőit