2017 októberében derült ki, hogy az NCIS egyik alapszereplője, Pauley Perrette (Abby) otthagyja a nagysikerű nyomozós sorozatot. A színésznő akkor még azt mondta, hogy magától távozik és nincs problémája senkivel a szereplőgárdából, mostanra azonban a helyzet változott. Perrette ugyanis arról nyilatkozott, hogy az NCIS főszereplője, Mark Harmon (Gibbs) nem csak őt, de más stábtagokat is bántalmazott a forgatásokon.

“Soha többet nem térek vissza az NCIS-be, ne is kérdezzenek erről! Rettegek Harmontól és attól, hogy megint megtámad. Rémálmaim vannak miatta” – írta a sorozat korábbi színésznője Twitteren, aki 15 évadon keresztül alakította Abby karakterét. “Néhány képet is tudok mutatni róla, az egyik stábtag is komoly sérüléseket szenvedett az NCIS főszereplője miatt. Felszólaltam, hogy ne történjen többet ilyen, erre megvertek és ki is rúgtak” – tette hozzá Pauley Perrette indulatosan.

Nem ez az első alkalom, hogy egy amerikai sikersorozat sztárját megvádolják, hogy kezelhetetlenül viselkedik a forgatásokon. A Halálos fegyver egyik eredeti főszereplőjét, Clayne Crawfordot (Martin Riggs) emiatt rúgták ki, mert bebizonyosodott, hogy igaz, amit róla mondanak. Az NCIS esetében azonban sem Harmon, sem a CBS nem reagált a vádakra.

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki

Hétfőtől hosszabb lesz A Konyhafőnök, későbbre kerül a Barátok közt is

Régen látott szereplő bukkan fel a Stranger Things 4. évadának új előzetesében

Egy volt versenyző lesz az X-Faktor legújabb mentora

Nyilvánosságra hozták az új Trónok harca sorozat első hivatalos forgatási képeit

Júniusban érkezik Robert Downey Jr. sorozata a Netflixre