2017 októberében derült ki, hogy az NCIS egyik alapszereplője, Pauley Perrette (Abby) otthagyja a nagysikerű nyomozós sorozatot. A színésznő akkor még azt mondta, hogy magától távozik és nincs problémája senkivel a szereplőgárdából, mostanra azonban a helyzet változott. Perrette ugyanis arról nyilatkozott, hogy az NCIS főszereplője, Mark Harmon (Gibbs) nem csak őt, de más stábtagokat is bántalmazott a forgatásokon.

“Soha többet nem térek vissza az NCIS-be, ne is kérdezzenek erről! Rettegek Harmontól és attól, hogy megint megtámad. Rémálmaim vannak miatta” – írta a sorozat korábbi színésznője Twitteren, aki 15 évadon keresztül alakította Abby karakterét. “Néhány képet is tudok mutatni róla, az egyik stábtag is komoly sérüléseket szenvedett az NCIS főszereplője miatt. Felszólaltam, hogy ne történjen többet ilyen, erre megvertek és ki is rúgtak” – tette hozzá Pauley Perrette indulatosan.

Nem ez az első alkalom, hogy egy amerikai sikersorozat sztárját megvádolják, hogy kezelhetetlenül viselkedik a forgatásokon. A Halálos fegyver egyik eredeti főszereplőjét, Clayne Crawfordot (Martin Riggs) emiatt rúgták ki, mert bebizonyosodott, hogy igaz, amit róla mondanak. Az NCIS esetében azonban sem Harmon, sem a CBS nem reagált a vádakra.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban