Korántsem volt hétköznapi az a hír, miszerint az HBO nem kevesebb, mint 5 Trónok harca testvérsorozaton dolgozik egyszerre. Azt lehetett hinni, hogy az első után akár több, Westerosban játszódó spinoffot is kapunk, azonban pár órája a kábelcsatorna súlyos döntést hozott. A már berendelt pilottal rendelkező, Jane Goldman-féle Long Night (Hosszú éjszaka) kivételével az összes készülő előzményt elkaszálták. Az HBO programigazgatója szerint egyedül ez a sorozatterv hozta őket lázba, így hamisnak bizonyult a pletyka a Valyria bukásáról szóló szériáról.

A George R. R. Martin és Jane Goldman által fejlesztett, egyelőre Long Nightként ismert sorozat több ezer évvel a Trónok harca előtt játszódik majd, a hősök korának végéről és a Mások elleni csatározások kezdeteiről fog szólni. Emellett számíthatunk mítoszrombolásra és a már megismert Házak gyökereinek ismertetésére is. Az elkaszált testvérszériák fejlesztését olyan készítőkre bízták rá, mint Max Borenstein (Pacific Rim), Brian Helgeland (Mad Men, A hátrahagyottak), de említhető a Trónok harca veterán, Bryan Cogman is.

Az HBO szinte biztosan kijelenthető, hogy meghozta döntését azzal kapcsolatban, hogy melyik produkcióból akarnak sorozatot, pedig még a pilot forgatása sem kezdődött el. A spinoff legkorábban 2020 közepén, 2021 elején kerülhet képernyőre számításaink szerint.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora