Számos szolgáltató után a Telekom Szuper Családi HD és Szuper Családi Mozi TV előfizetői is díjmentesen igénybe vehetik az RTL Magyarország prémium platformját. Az RTL Most+-on élőben nézhetőek a médiavállalat csatornái, bizonyos tartalmak előbb tekinthetőek meg és a felhasználók jóval kevesebb reklámmal is találkozhatnak, mint a sima RTL Moston. Részletek a médiavállalat közleményében:

Az RTL Magyarország csoportjába tartozó CLT-UFA HBD-vel kötött megállapodásnak köszönhetően 2021. március 12-től az RTL Most+ műsorkínálata is elérhetővé vált a Magyar Telekom minden IPTV és műholdas Szuper Családi HD és Szuper Családi Mozi előfizető számára. Így az indulást követően a Magyar Telekom TV előfizetőinek többsége élvezheti az RTL Most+ digitális szolgáltatást, amely csak televíziós előfizetés mellett vehető igénybe, és aktiválásához a televíziós előfizetést nyújtó szolgáltatóknál igényelhető egyedi kód szükséges. Az RTL Most+ kódra jogosult ügyfelek a Telekom Fiókba belépve találják meg az egyedi kódjukat, a kódra jogosult TV előfizetésük mellett feltüntetve.

Az RTL Most+-ról és a kódokhoz való hozzájutásról a www.telekom.hu/rtlmostplusz oldalon találnak bővebb információt.

hirdetés

Az RTL Most+ platform exkluzív tartalmakat kínál; a televíziós premiereket megelőzve nyújt lehetőséget a sorozatok megtekintésére, vagy éppen az egyes szériák kizárólag ezen a felületen láthatók. Az egyes programokat a megszokottnál jelentősen kevesebb reklám szakítja meg. Az RTL Most+-on élőben, HD minőségben követhetők az RTL Magyarország csatornái, valamint a felhasználóknak lehetősége van Chromecast-támogatás használatára is. A Telekom előzőekben említett díjcsomagok valamelyikével rendelkező előfizetői számára mostantól elérhető válnak az RTL Most+ platform exkluzív tartalmai.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban