Augusztus 20-a az államalapítás és Szent István király ünnepe, amely során tűzijáték és különböző rendezvények kerülnek megrendezésre. Ezen a napon a tévénézők sem a megszokott hétköznapi műsorokat láthatják, hiszen a csatornák is különleges műsorrenddel szoktak készülni. Így lesz ez idén többek közt a TV2-n is, most azonban kiderült, hogy egy kisebb műsorváltozás lesz aznap a tévéadón.

hirdetés

Augusztus 20-án, jövő kedden a Tények Plusz a megszokott időpontban, 18:45-kor fog kezdődni, azonban a bruttó (reklámokkal együtt) adásideje 30 perccel hosszabb lesz. Ezért pedig a műsort követő Szerencsekerék is fél órval később lesz látható. A Kasza Tibor műsorvezetésével készült vetélkedő 19:15 helyett, 19:45-kor kerül majd képernyőre.

A game show után induló Most vagy soha! című magyar filmet 21 óra helyett, 21:30-tól tekinthetik majd meg a nézők. Valúszínűleg azért lesz változás a csatornán, mert a produkció így elkerüli az általában nagyon nézett, 21 órakor kezdődő Tűz és Fények játékának közvetítését. A március 15-ről szóló egész estés alkotást követő Megdönteni Hajnal Tímeát is új időpontba kerül. Az Osvárt Andrea, Simon Kornél és Szabó Simon főszereplésével készült vígjáték 23:20 helyett, 23:50-kor fog kezdődni a TV2-n.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor indul a Házasodna a gazda 7. évada

Ezt lehet tudni A nagy pénzrablás egyik fontos színészének legújabb sorozatáról

Bejelentették Az Árulók 2. évadának premierdátumát és szereplőit

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek szeptemberben a Prime Videóra

Jön Az Árulók 2. évada: Az RTL fontos részleteket és celebjátékost leplezett le

Szünet nélkül érkezik a Keresztanyu 4. évada az RTL-re