Napjaink egyik legfelkapottabb színésznője szakmailag kifejezetten sikeres évet tudhat magáénak. A 24 éves Anya Taylor-Joy néhány napja két Golden Globe-jelölést is begyűjtött: az egyiket az Emmában nyújtott alakításáért, a másikat pedig A vezércsel című sorozat főszerepéért. Noha a sakk nem tartozik a legnépszerűbb sportok közé, a széria – mely Beth Harmon életét dolgozza fel – elsöprő siker lett. November végén a Netflix bejelentette, hogy 28 nap után nagyjából 62 millió háztartásban indították el a sorozatot.

„Egyszerűen hihetetlen és varázslatos, hogy van igény a második évadra. Legszebb álmainkban sem gondoltuk volna, így nem is került szóba. Bár, ahogy mondják, Hollywoodban soha ne mondd, hogy soha” – nyilatkozta a színésznő, akinek már ötlete is van arra, hogy miről szólhatna a következő évad. Szerinte érdekes lenne megfigyelni, hogy Beth Harmon miképp áll helyt anyaként, józanul, ismerve saját démonjait.

Anya Taylor-Joy mindig nagyon beleéli magát a szerepeibe, Beth karakteréről is teljes őszinteséggel nyilatkozott. Az interjúban is olvasható, hogy megpróbált eggyé válni vele, így joggal bízhatunk abban, hogy elképzelése valóra válik és lesz második évad. A vezércsel a Netflix egyik legnézettebb limitált sorozata, ezért minden esély megvan rá, hogy egy jó forgatókönyv esetén berendeljék a folytatást.

Berendelték a Fear The Walking Dead 8. évadát

Kiderült, hogy lesz-e 3. évada az Apatigrisnek

Ezek az új sorozatok és friss évadok érkeznek decemberben a Netflixre

Bemutatjuk A Nagy Ő női szereplőit (fotók)

Kiderült, hogy miért kaszálták el a Trónok harca elsőnek tervezett előzménysorozatát

9 év után távozik az ATV egyik legismertebb műsorvezetője