Anne Heche augusztus 5-én, pénteken szenvedett autóbalesetet Los Angelesben. Az 53 éves színésznő először egy garázsnak hajtott neki. A lakosok próbálták ott tartani őt, de hiába. Elhagyta a helyszínt, majd hamarosan egy háznak csapódott autójával. A gépjármű és az épület is kigyulladt, Anne Heche-t pedig életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A balesetben más nem sérült meg. Az első információk szerint a színésznő alkohol és drog hatása alatt ült a volán mögé.

hirdetés

Életéért napokig küzdöttek az orvosok, azonban augusztus 12-én Heche családjának képviselői közölték, hogy hivatalosan is agyhalottnak nyilvánították a színésznőt – írja a Daily Mail. Hamarosan lekapcsolják a lélegeztetőgépről, az orvosok jelenleg azt vizsgálják, hogy mely szerveit használhatják donornak. Heche korábban kikötötte, hogy halála esetén szeretne szervdonor lenni, hogy így segíthessen másokon. A színésznő szerepelt a Fedőneve: Donnie Brasco című filmben és látható volt az Everwoodban, valamint a Bűnös Chicagóban is.

Frissítés: Cikkünk megjelenését követően nem sokkal érkezett a hír, hogy Anne Heche-t lekapcsolták a lélegeztetőgépről, így a színésznő 53 éves korában elhunyt.

hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához