A zöld íjászt 2012 októberében mutatta be az egyik amerikai országos csatorna, a CW. Ekkor még talán a tévéadónál sem gondolták, hogy a hajótörött Oliver Queen története milyen lavinát indít be. A nappal milliárdos, éjszaka maszkos jótevő sorozata később több spinoffot is kapott, a Flash – A Villám, valamint A holnap legendái is A zöld íjász mellékágaiként indultak el 2014-ben és 2016-ban. Stephen Amell A zöld íjász előtt a Vámpírnaplókban és a Doctor Addisonban is állandó szereplő volt, a karrierje azonban a CW szuperhősös szériája után indult be igazán, a Tini nindzsa teknőcök 2-ben a Megan Fox által játszott April O”Neil szerelmét, Casey Jonest játszotta.

Oliver Queen története a tengerentúlon idén januárban, 8 évadot követően ért véget, melynek első két évadát idehaza az RTL Klub, majd az ötödik szezonig bezárólag a Cool adta. Stephen Amell pedig tovább is lépett, a közelmúltban a Heels című új sorozatot forgatta, amelynek az első, 8 részes évada a Starz nevű kábelcsatornára érkezik. A történet olyan férfiakról és nőkről szól majd, akik a professzionális birkózásban keresik a boldogulásukat. A zöld íjász egykori sztárja nemrég az Inside of You nevű podcast vendége volt, ahol a színész elárulta, sokáig legyőzhetetlennek hitte magát, de a koronavírus-járvány őt is utolérte.

“Ma három hete, hogy nem dolgoztam a Heelsen. Holnap térhetek vissza a munkába. Egy hétfői napon vettem észre, hogy nincsen minden rendben, rosszul éreztem magam, ezért igényeltem, hogy végezzenek rajtam koronavírus-tesztet. Házhoz jöttek és pozitív eredményt produkáltam. A következő COVID-19 tesztem is az lett, de addigra olyan rosszul voltam, hogy nem is volt kérdés, hogy megfertőződtem. Tartottam tőle, hogy elkapom, ezért mindig betartottam az előírt távolságot, maszkot hordtam, de előtte legalább 40 negatív tesztem lett, ezért elhittem, hogy legyőzhetetlen vagyok” – mondta a színész.

hirdetés

A közelmúltban Amerikában is sok forgatás újraindult, ahol a közreműködőket folyamatosan tesztelik. Ez a Screenrant szerint esetenként több millió dolláros többletköltséget jelent az olyan produkciók esetében, ahol sok stábtag van.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban