Tegnap írtuk meg, hogy az AMC végre bejelentette a Fear the Walking Dead 5. évadának premierjét, a csatorna azonban tartogat még egy újdonságot a nézők számára június 3-án. Hétfőn este 22:45-kor érkezik az AMC másik saját gyártású produkciója, mely a NOS4A2 címet viseli. A széria Joe Hill 2013-as azonos című regénye alapján készült. Amerikában egy nappal előtte, vasárnap este lesz a premier, így a médiavállalat a NOSA2 horrorsorozatot is szinte a világpremierrel egy időben debütálja itthon.

A tízrészes sorozat az Ashleigh Cummings által alakított Vic McQueent követi. Vic egy bámulatos képességekkel megáldott fiatal nő, aki felfedezi, hogy természetfeletti ereje van, amivel képes megtalálni elveszett dolgokat. Ennek a képességének köszönhetően kerül összeütközésbe a gonosz és halhatatlan Charlie Manx-szel (Zachary Quinto). Manx egy természetfeletti gazember, aki gyermekek lelkével táplálkozik, majd maradványaikat elviszi Karácsonyországba – egy helyre, valahol a képzeletében, ahol minden nap karácsony van, és a boldogtalanság törvénytelen.

A főszereplőt alakító Ashleigh Cummings a nézők leginkább a Miss Fisher rejtélyes esetei ausztrál drámasorozatból ismerhetik. A főgonosz Zachary Quintoval nem kisebb produkciókban találkozhattunk már, mint a Hősök (Heroes), a Star Trek franchise újabb filmjei illetve a nagy sikerű Amerikai Horror Story széria.

28. heti nézettség - Tarolt a Barátok közt utolsó epizódja

3 rövid előzetes érkezett a Keresztanyu 2. évadához

A Netflix megmentheti a 3. évad után elkaszált sorozatot

Kiderült, hogy ki lesz a visszatérő Nagy Ő műsorvezetője

Az HBO új sorozata drágább lehet a Trónok harcánál

Hogyan lehet díjmentesen használni az RTL Most+-t? (x)