A vezércsel (The Queen’s Gambit) 2020 októberében debütált a Netflixen. A sorozat hatalmas siker lett, hiszen a premiert követő 28 napban összesen 62 millió háztartásban indították el a szériát. A népszerűségre való tekintettel nem csoda, hogy rengetegen bíztak egy esetleges folytatásban. Korábban a főszereplő, Anya Taylor-Joy egy interjúban azt nyilatkozta, hogy már ötletei is vannak a második évadra, és szerinte érdekes lenne megfigyelni, hogy Beth Harmon miképp áll helyt anyaként, józanul, ismerve saját démonjait.

Most azonban a produkció executive producerei mondták el, hogyan vélekednek a hétvége során 11 Emmy-díjat bezsebelő széria folytatásáról. Scott Frank és William Horberg a Deadline-nak adott interjút, amiben Frank a következőket mondta:

“Úgy érzem mindent elmondtunk a történettel kapcsolatban, amint szerettünk volna, és aggódóm – hadd mondjam inkább máshogy – rettegek attól, hogy ha folytatjuk, akkor elrontjuk mindazt, amit eddig alkottunk.”

Tehát második évad vagy előzménysorozat szinte biztos, hogy nem fog készülni. Az alkotók azonban mindenképp szeretnének a jövőben ismét együtt, és Anya Taylor Joy-jal dolgozni.

 

hirdetés
hirdetés

Kiderült, mikor ér véget A bosszú csapdájában

Premierdátumot kapott a Netflix bűnügyi sorozatának utolsó évada

Kiderült, hogy hány órakor lesz látható a Remények földje 3. évada

Új falus sorozat indul ma este (x)

Már a 7. évadával tér vissza ma este az egyik népszerű magyar műsor (x)

Majka egy évig távol maradhat a tévézéstől