Vasárnap délután Szabó Kimmel Tamás egy Facebook bejegyzésben jelentette be, hogy már nem lesz jelen a Mintaapák folytatásában. Májusban robbant a hír, Fenyő Ivánt leváltja a TV2 Csoport, ezért sokan azt feltételezték, hogy most is erről van szó. A SorozatWiki információi szerint viszont a folytatásról Szabó Kimmel nemrég már megállapodott a napi sorozatot készítő IKO Műsorgyártóval és idáig úgy volt, hogy szerepelni fog a Mintaapák 2. évadában. Úgy tudjuk, hogy a színész mai bejelentése váratlanul érte a csatorna vezetőit és szériát gyártó céget is, pont ezért mindkét vállalatnál nagy értetlenséggel fogadták a hírt.

Szabó Kimmel Tamás távozásáról és az általunk hallott információkról megkérdeztük a csatornát is:

„Az elmúlt napokban előrehaladott egyeztetéseket folytattunk Szabó Kimmel Tamással is a következő évadról, ezért furcsa, hogy a döntéséről előbb tájékoztatja a nyilvánosságot, mint a tárgyalópartnerét” – válaszolta a TV2 Sajtóosztálya a SorozatWikinek.

Így továbbra se tudni, hogy mi áll a színész távozása mögött és nagy kérdés, hogy mi lesz Tamás karakterével a Mintaapák folytatásában.

Két szereplő távozik a Keresztanyuból

Vadonatúj török sorozat indul a héten az egyik magyar csatornán

Megérkezett a Netflix legújabb, igaz történetet feldolgozó sorozatának előzetese

2 évad után elkaszálták a Netflix egyik sorozatát

Újabb világhírű színésznő csatlakozik A légikísérő sorozathoz

Saját magának választotta ki a városnevét A nagy pénzrablás egyik színésznője