Iszak Eszter modellként kezdte pályafutását a Topmodell leszek című realityben. Ezután hét éven keresztül, 2010-től 2017-ig a VIVA TV műsorvezetőjeként dolgozott, ahol olyan produkcióknak volt a házigazdája, mint a Randikommandó, az Interaktív, a Menny’ a pokolba, a VIVA Chart Show, a VIVA Comet vagy a VIVA Trend.

hirdetés

A csatorna 2017-es megszűnése után néhány alkalommal még látható volt az RTL Klubon, viszont azóta nem került képernyőre. Most azonban hosszú kihagyás után visszatér. Az Origo értesülései szerint ugyanis Iszak Eszter lesz a Mokka új műsorvezetője, ahol a TV2-től távozó Mádai Vivient váltja. A Mokka hétköznaponként 6:15-kor látható a TV2-n.

Frissítés: Péntek este a TV2 Csoport közleményben erősítette meg Iszak Eszter Mokkába való érkezését. Ezen kívül bejelentették, hogy április 12-én lesz először látható a műsorban.

„Nagyon várom az első munkanapomat a Róna utcában. Noha vezettem már élő műsort, ez a fajta reggeli magazinműsor másfajta koncentrációt, felkészültséget és temperamentumot kíván. Biztos vagyok benne, hogy Istenes Laci és Pachmann Péter jelenléte megnyugtató lesz számomra. A zenetévés időszak óta eltelt 12 év, felnőttem, így a nézők egy „új” Iszak Esztert láthatnak majd a képernyőn, ami a külsőségekben is megnyilvánul majd”

– nyilatkozta Iszak Eszter.

hirdetés

Ma és holnap este is műsorváltozás lesz a TV2-n

39. heti nézettség - Hasít az Árulók, az első hetén a legsikeresebb hétköznapi műsor lett

3 évad után elkaszálták a Netflix egyik vígjátéksorozatát

Bemutatjuk a Max legfontosabb októberi sorozatpremierjeit

Ők mérkőznek meg a Sztárbox vasárnapi, 6. adásában

Ezt tudni az ATV-n ma induló Géniusz 4. évadáról (x)