A Trónok harca sok karakter számára hozott szomorú befejezést, de akadtak azért olyanok is, akiknek szép pillanatokból sem volt hiány az utolsó 6 részben. Köztük volt Brienne, akit lovaggá ütöttek, rövid időre összejött Jaime Lannisterrel és a Mások elleni győztes csatában is részt vett. Az őt alakító Gwendoline Christie, aki az új Star Wars filmekben is feltűnt Captain Phasma szerepében, a Hollywood Reporternek adott interjút a Trónok harcáról.

“A dráma iskolában azt tanultuk, hogy egy színész életében egyszer adatik meg olyan karakter, aki úgy igazán szól hozzá. A Trónok harca Brienne-je számomra ilyen figura volt, ezt már akkor éreztem, amikor a sorozat forgatókönyvébe beleolvastam. Korábban szégyelltem a magasságomat, a méretemet, a sebhelyeket az arcomon, a világban betöltött pozíciómat nőként, az HBO produkciójának és Brienne-nek köszönhetően azonban szép lassan megtanultam elfogadni magam” – árulta el a Trónok harca sztárja.

A színésznő azt is elárulta, majd kiugrott a bőréből, hogy Brienne végül túlélte ezt a véres történetet. “Nem csupán, hogy túlélte, de hatalmi pozícióba került. A Királyi Testőrség tagja akart lenni és az is lett. Saját döntéséből intim kapcsolatba került a férfival, akihez vonzódott. Mi ez, ha nem happy end?” – tette hozzá Gwendoline Christie.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát