Tavaly novemberben robbant a hír, hogy Jaqen H”ghart alakító Tom Wlaschiha Magyarországra érkezett és Budapesten egy filmet forgat. Idén áprilisban újabb két Trónok harcás színész érkezik a fővárosba, Yara Greyjoy-t játszó Gemma Whelan és Podrick Payne-t alakító Daniel Portman. A két színész egy rendezvényre érkezik, így a sorozat rajongói is találkozhatnak velük. Részletek a szervezők közleményében:

Az Xbox One PlayIT Show szervezői örömmel jelentik, hogy a 2017. 04. 29-én a Hungexpón megrendezésre kerülő rendezvényükön az HBO sikersorozatának két szereplője, Gemma Whelan és Daniel Portman is részt vesznek.

A félelmet nem ismerő Yara Greyjoy-t játszó Gemma Whelan és a hűséges fegyverhordozót, Podrick Payne-t alakító Daniel Portman még a 2012-ben, a Trónok harca második évadában csatlakoztak a sorozat stábjához, és azóta állandó szereplői a George R.R. Martin könyvei alapján készülő sorozatnak, melynek hetedik évada 2017. július 17-én debütál majd az HBO hazai csatornáján.

hirdetés

Az öt éves múltra visszatekintő PlayIT Show a régió legnagyobb gamer és IT rendezvénye, amely 2016-ban több mint 110 000 látogatót vonzott. 2017-ben öt hazai nagyváros (Budapest, Debrecen, Győr, Szeged, Pécs ) mellett Belgrádban is megrendezésre kerül a PlayIT Show, továbbá útjára indult a kizárólag 18 év felüliek számára szervezett PlayIT Plus, amely minőségi szórakozást kínál a felnőtt gamerek számára.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna