A Trónok harca hamarosan befejeződik a 8. évad 6. részével, a produkció egyik korábbi sztárja szerint pedig ez mérföldkő lehet a könyolvasók számára is. Ian McElhinney – aki Daenerys egyik segítőjét, Barristan Selmyt alakította a Trónok harcában -, érdekes nyilatkozatot adott az orosz Epic Con rendezvényen, Szentpétervárott. A színész ugyanis kijelentette, nem igaz, hogy George R. R. Martin ilyen lassan haladna az utolsó két A Tűz és jég dala regénnyel. Inkább arról van szó, hogy a sorozat miatt csúszik a könyvek kiadása.

“Nem vagyok tisztában azzal, hogy a közönség mennyit tud erről, de nekem azt mondták, hogy Martin már rég befejezte a 6. és 7. Trónok harca regényt. Mivel azonban az írónak különleges szerződése van David Benioffal és D. B. Weisszel, a sorozat alkotóival, ezért még nem publikálhatta ezeket. Amint befejeződik a tévészéria, egy-két hónapon belül megkapjuk a könyveket is. Alig várom, hogy megtudjam, az írott verzióban miképp alakul Ser Barristan Selmy sorsa” – árulta el sokat sejtetően a színész.

Martin korábban arról nyilatkozott, hogy írói válságban szenved, ezért nem halad a hatodik A tűz és jég dala regénnyel, a Winds of Winterrel, amely az utolsó előtti kötet lesz a sorozatban. A sorozat befejezése után kiderül, hogy a szerző vagy a Trónok harca színésze mondott-e igazat a megjelenés ügyében, kíváncsian várjuk.

28. heti nézettség - Tarolt a Barátok közt utolsó epizódja

3 rövid előzetes érkezett a Keresztanyu 2. évadához

A Netflix megmentheti a 3. évad után elkaszált sorozatot

Kiderült, hogy ki lesz a visszatérő Nagy Ő műsorvezetője

Az HBO új sorozata drágább lehet a Trónok harcánál

Hogyan lehet díjmentesen használni az RTL Most+-t? (x)