Jason Momoa a Trónok harca első évadában alakította a vérszomjas Khal Drogót, akit a rajongók közül nagyon sokan kedveltek. A színész viszonylag gyorsan kikerült az HBO produkciójának szereplőgárdájából, hiszen Daenerys férje a történet szerint meghalt. A színész mostanra igencsak felkapott lett, az Aquaman után a Dűne filmben is látható lesz, 2011 után azonban hosszú ideig nem talált munkát. Az InStyle-nak adott friss nyilatkozatából pedig kiderült, hogy családjával együtt nagyon rossz körülmények között is élt, amit egyikük sem sír vissza.

“Mindannyian éheztünk. A Trónok harca után nem kaptam állást. Komoly stresszt és óriási kihívást jelentett számomra, hogy a gyerekeim és a feleségem is rossz körülmények között éltek, mert nem tudtam ellátni őket. Komoly adósságot is felhalmoztam, így nem szívesen gondolok vissza erre az időszakra” – mondta a színész az újságnak. Momoa karrierjének nem tett jót, hogy karaktere egyszer sem szólalt meg angolul, így az amerikaiak többsége nem tudta, hogy színész beszéli a nyelvet.

Két év munkanélküliség után a Trónok harca egykori sztárja a saját kezébe vette a dolgot, a Road to Paloma című filmet ő írta és rendezte. Mivel a produkció főszereplője is ő volt, végre leesett Hollywoodnak, hogy Jason Momoa nem csak morogni és üvölteni tud a kamerák előtt.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része