A Trónok harca szerteágazó története miatt rengeteg színészt láthattunk a képernyőn felbukkanni, a produkció 8 évada alatt pedig akadt olyan mellékszereplő is, aki 5 különböző karaktert is eljátszott az HBO szériájában. Kevesen tudják azonban, hogy a Tommen Baratheont a 4. évadtól alakító Dean-Charles Chapman sem csupán Cersei és Jaime Lannister gyermekének bőrébe bújt. A színész Westeros rövid életű királya előtt 2013-ban még egy másik Lannister volt a Trónok harcában.

Dean-Charles Chapman a produkció 3. szezonjában egy apródot, Martyn Lannistert, Joffrey unokatestvérét alakította, aki a Tullyk fogságába esett. A karakter két epizódban is látható volt, ezekben még Robb Stark feleségével, Talisával is találkozott és arról kérdezgette a nőt, hogy tényleg igaz-e, hogy Észak királya farkassá tud változni. Martyn és fivére túl kicsi halak voltak ahhoz, hogy a Starkok elcseréljék őket a Lannisterek kezében lévő Sansáért és Aryáért. Rickard Karstark a fia miatti bosszúból megölte a Lannister apródokat. Tette nem járt következmény nélkül, Robb Stark felelősségre vonta és kivégezte a Lordot.

A később Tomment is eljátszó Dean-Charles Chapman mostanra a Trónok harcának köszönhetően igazi világsztár lett. Még a koronavírus-járvány előtt az 1917 című látványos, első világháborús film egyik főszereplőjeként láthatta újra a közönség.

hirdetés
hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél