A Trónok harca szerteágazó története miatt rengeteg színészt láthattunk a képernyőn felbukkanni, a produkció 8 évada alatt pedig akadt olyan mellékszereplő is, aki 5 különböző karaktert is eljátszott az HBO szériájában. Kevesen tudják azonban, hogy a Tommen Baratheont a 4. évadtól alakító Dean-Charles Chapman sem csupán Cersei és Jaime Lannister gyermekének bőrébe bújt. A színész Westeros rövid életű királya előtt 2013-ban még egy másik Lannister volt a Trónok harcában.

Dean-Charles Chapman a produkció 3. szezonjában egy apródot, Martyn Lannistert, Joffrey unokatestvérét alakította, aki a Tullyk fogságába esett. A karakter két epizódban is látható volt, ezekben még Robb Stark feleségével, Talisával is találkozott és arról kérdezgette a nőt, hogy tényleg igaz-e, hogy Észak királya farkassá tud változni. Martyn és fivére túl kicsi halak voltak ahhoz, hogy a Starkok elcseréljék őket a Lannisterek kezében lévő Sansáért és Aryáért. Rickard Karstark a fia miatti bosszúból megölte a Lannister apródokat. Tette nem járt következmény nélkül, Robb Stark felelősségre vonta és kivégezte a Lordot.

A később Tomment is eljátszó Dean-Charles Chapman mostanra a Trónok harcának köszönhetően igazi világsztár lett. Még a koronavírus-járvány előtt az 1917 című látványos, első világháborús film egyik főszereplőjeként láthatta újra a közönség.

28. heti nézettség - Tarolt a Barátok közt utolsó epizódja

3 rövid előzetes érkezett a Keresztanyu 2. évadához

A Netflix megmentheti a 3. évad után elkaszált sorozatot

Kiderült, hogy ki lesz a visszatérő Nagy Ő műsorvezetője

Az HBO új sorozata drágább lehet a Trónok harcánál

Hogyan lehet díjmentesen használni az RTL Most+-t? (x)