2021 őszén robbant a hír, hogy elkezdték fejleszteni a Batman ellenségére, Pingvinre fókuszáló sorozatot. Ugyanazon év végén kiderült, hogy a címszereplőt a 2022-es filmhez hasonlóan Colin Farrell fogja alakítani. Idén márciusban megérkezett a széria első rendes előzetese, melyben leleplezték, hogy a produkció 2024 őszén érkezik a Maxra.

Most újabb előzetest mutattak be a Pingvinhez, melyből kiderült, hogy a sorozat szeptemberben indul a Maxon. Ezen kívül lelepleztek további szereplőket is. Farrellhez csatlakozik Cristin Milioti, mint Carmine Falcone lánya, Sofia, Michael Zegen, mint Carmine fia, Alberto és Clancy Brown, mint Salvatore Maroni, Gotham egyik korábbi legjobb gengsztere. A további szereplők között pedig ott lesz Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell, Carmen Ejogo, François Chau és David H. Holmes is.

A közvetlenül a 2022-es nagysikerű film eseményei után játszódó, nyolc epizódból álló sorozat az egykor Oswald Cobblepot néven ismert karaktert mutatja be, valamint hatalomra jutását Gotham alvilágában, hogy a „Batman” univerzum egyik leghírhedtebb gonosztevőjévé váljon. Íme az említett új előzetes magyar felirattal:

hirdetés

Ezek lesznek a Max júliusi sorozatpremierjei

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek júliusban a Disney+-ra

Újra látható lesz Majka és Pápai Joci a TV2-n - mától szinte csak ismétlés lesz főműsoridőben

Kiderült, hogy ki lesz Till Attila műsorvezetőtársa a Megasztárban

Ezek lesznek a Max legnagyobb júliusi filmes újdonságai

Itt a Sárkányok háza 2. évadának 3. epizódjának előzetese