Augusztus végén számoltunk be róla, hogy a nézők legnagyobb meglepetésére a Netflix két olyan újonc sorozatát is elkaszálta, amelynek második évadát már korábban berendelte. Iparági források szerint a külvilágtól elzárt, mindenféle felnőtt segítség nélkül maradó kisvárosi tinédzserekről szóló The Society és a különleges képességekkel rendelkező, Sydney nevű lány történetét bemutató Ez így nem oké is a koronavírus-járvány miatt nem kap folytatást. A döntés hátterében az évadról-évadra növekedő büdzsé állhatott és az, hogy a bizonytalan egészségügyi helyzet miatt lehetetlenné vált, hogy a sok emberből álló szereplőgárda biztosan elérhető legyen, amikor a forgatás kezdetét veheti.

Az Insider számolt be róla, hogy az Ez egy nem oké készítője, Jonathan Entwistle nem akarta annyiban hagyni a döntést, megkereste a Netflix képviselőit, hogy engedjék meg neki, hogy az utolsó jeleneteket átszerkesszék. “Szabályosan sokkot kaptunk, amikor az online videotár ilyen körülmények között kaszálta el a sorozatot. Az évad egy hatalmas cliffhangerrel ért véget, Syd egy rejtélyes figurával találkozott, aki azt mondta neki hogy itt az ideje, hogy mindenki rettegjen kettejüktől, mert ez még csak a kezdet.

Direkt így fejeztük be a finálét, hogy felvezessük a folytatást, amiben biztosak voltunk. Újra szerettem volna vágni a befejező jeleneteket, hogy ne legyen dialógus, és a rajongóknak, akik esetleg később látják, ne legyen akkora hiányérzetük, a Netflix azonban nem engedte a dolgot” – árulta el a készítő. A nyilatkozatot követően több amerikai lap is megkereste az online videotárat, hogy kommentálják az esetet, de egyelőre nem érkezett reakció tőlük.

hirdetés
hirdetés

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re