A Locke & Key – Kulcs a zárját február 7-én érkezett meg a Netflixre, a produkció Joe Hill ismert képregényének adaptációja, melyet hazánkban a Fumax adott ki. A történet három testvérről, Tylerről, Kinsey-ről és Bode-ról szól, akik édesanyjukkal egy ódon villába költöznek. A ház falai között misztikus dolgokra bukkannak, kulcsokra, melyek különleges képességekkel ruházzák fel használóikat. Természetesen a gonosz is felüti a fejét, akivel a Locke családnak közös erővel kell megküzdenie.

A produkció hazánkban is nagyon sikeres, miután a Netflix elkezdte napi jelleggel közzétenni a top10-es sorozatok listáját, heteken keresztül előkelő helyezést ért el. Az online videotár bejelentette, hogy biztosan folytatódik a Locke & Key – Kulcs a zárját, berendelték ugyanis a második évadot. A folytatásban még nagyobb lesz a tét, hiszen a testvérek végre elfogadják, hogy ők a Kulcsok őrzői és teljes hévvel vetik magukat a kalandokba.

Az új epizódok készítője ismét a Cartlon Cuse és Meredith Averill páros lesz. Az első szezon főszereplői közül mindenki visszatér, így Emilia Jones, Darby Stanchfield, Laysla De Oliveira, illetve Connor Jessup és Jackson Robert Scott is.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban