Hosszú hetek küzdelme után újabb fordulóponthoz érkezett az Exatlon Hungary, hiszen március 31-től minden eddiginél izgalmasabb futamokkal és hamisítatlan hangulattal jön a négynapos Nemzetek Kupája. Az egyesült magyar csapat ezúttal a dominikai, a török és a görög Exatlon válogatottal mérheti össze erejét, ezzel egy kihagyhatatlan családi programot kínálva. Részletek a TV2 Csoport közleményében:

A TV2 népszerű extrém sport-realityjében a mexikói megmérettetéseket követően újra együtt, Magyarországot képviselve küzd a Kihívók és a Bajnokok csapata, hogy a magyar Exatlon válogatott győztesként állhasson a Nemzetek Kupája dobogójának legfelső fokára.

Hétfőn dupla téttel, egy villa játékkal és a sorsdöntő, két hetes végjáték első fordulójával indul a hét az Exatlon Hungaryben. Keddtől, négy napon át nincs piros és nincs kék mez, a Nemzetek Kupáján a Bajnokokból és Kihívókból összeálló magyar válogatott Exatlon csapatának szurkolhatnak a nézők. Törökország, Görögország és a Dominikai Köztársaság legjobbjai állnak ki a magyar exatlonistákkal. A Nemzetek Kupájában körmérkőzés alapján dől el a döntőbe jutás, tehát minden ország játszik majd a másik három nemzettel. Ezután a két legjobban teljesítő, legtöbb győzelmet bezsebelő ország vív meg a szuperdöntőben a kupáért.

hirdetés

„Amikor a Bajnokok és Kihívók együtt, az országot képviselve lépnek pályára, annak mindig különleges, ünnepi hangulata van” – árulta el Palik László, az Exatlon Hungary műsorvezetője. – „A Nemzetek Kupája azért különleges, mert három ország, Törökország, Görögország és a Dominikai Köztársaság exatlonistáival lépnek pályára a mieink. Különleges sportesemény lesz ez a kupa, ahol három nap után a két legeredményesebb ország jut be a pénteki szuperdöntőbe. A magyar exatlonisták 64 versenynap után elfelejtik pár napra az egymás elleni harcot, és egy célért küzdenek a pályán, hogy győzelmet, győzelmeket hozzanak hazánknak” – tette hozzá.

Az adások előtt érdemes lesz követni a műsor hivatalos Instagram oldalát is, hiszen otthonról, live videóban az Exatlon Hungary már kiesett játékosait kérdezi majd Kadlecsek Krisztián. Március 31-től négy napon át, őrületes izgalmakkal várja a nézőket az Exatlon Hungary Nemzetek Kupája, 20:10-től a TV2-n!

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban