A Trónok harca egyértelműen a XXI. század egyik legjelentősebb sorozata, amely 2011 és 2019 között 8 évadot élt meg az HBO-n és az HBO GO-n. A sorozatban Peter Dinklage egy fontos karaktert, Tyrion Lannistert alakította. A színész azóta számos alkotásban volt látható, hamarosan pedig egy vadonatúj produkcióval jelentkezik a Prime Videón, amelyben a Bosszúállók-filmekben Thanost megformáló Josh Brolinnal játszák a főszerepeket.

hirdetés

A Brothers című akcióvígjátékban Josh Brolin formálja meg Moke Mungert, a volt bűnözőt, aki megpróbál jó útra térni. Azonban amikor újra találkozik a Peter Dinklage által alakított ikertestvérével, Jady Mungerrel, az ráveszi őt egy utolsó rablásra, amely által egy életre megoldódhat az anyagi problémájuk. A menekülés során a lövöldözések és a basáskodó anyjuk mellett az egymással való nézeteltéréseikkel is szembe kell nézzenek, mielőtt még egymást ölik meg.

A film Brolin egyik barátjának viccelődéséből született, aki azt mondta, hogy Brolinnak és Dinklage-nek van a két legnagyobb feje Hollywoodban, a hasonlóság miatt pedig egy közös filmet kéne készíteniük. A Trónok harca korábbi szereplőjének elmondása szerint rögtön igent mondott a felkérésre, amikor színésztársa felhívta őt és felvázolta neki a produkció alapötletét.

Az egész estés alkotásra már nem kell sokat várni, ugyanis október 17-én, most csütörtökön lesz a premierje a Prime Videón. Peter Dinklage és Josh Brolin mellett több sztár is látható a filmben. A háromszoros Golden Globe-díjas Glenn Close a testvérek anyja, Cath Munger bőrébe bújik, aki maga sem szent, az Oscar-díjas Brendan Fraser pedig egy Farful nevű rendőrt játszik. Továbbá feltűnik a Brothersben a szintén Oscar-díjas Marisa Tomei, a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foleyból is ismert Taylour Paige, a Yellowstone-ban Tettert alakító Jennifer Landon és az idén 88 éves korában elhunyt M. Emmet Walsh is.

hirdetés

Bemutatjuk a Netflix októberi filmpremierjeit

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek októberben a Prime Videóra

Hétfőtől teljesen új esti műsorrendje lesz a TV2-nek – íme a részletek

17 új sorozat, vagy friss évad érkezik októberben a Netflixre

Ez a páros nyerte meg az Ázsia Expressz 5. évadát

Klein Dávid és Radnai Péter: A Minek ment oda egy olyan sorozat, amiben rengeteg izgalom van (x)