A Mintaapák április eleje óta kényszerszüneten van, ugyanis a koronavírus miatt leállt a forgatása. Amíg a többi napi sorozatból bőven volt tartalék és nem kellett őket levenni a képernyőről, sőt már azóta a legtöbbet újra forgatják is, a Mintaapák felvételeinek folytatását még mindig csak tervezik. A SorozatWiki május közepén elsőként számolt be arról, hogy a TV2 Csoport lecseréli Fenyő Ivánt, majd később kiderült, hogy Kamarás Iván veszi át Géza megformálását. Úgy tűnik, hogy most újabb főszereplő távozik a sorozatból.

Vasárnap délután Szabó Kimmel Tamás a Facebook oldalán egy bejegyzésben jelentette be, hogy a folytatásban már nem fog szerepelni:”

Sziasztok!

Szeretném megosztani veletek, hogy a Mintaapák c. sorozat folytatásában, már nem fogtok találkozni velem. Ez ügyben, jelenleg, további mondanivalóm nincs.

Filmes és egyéb munkáimról, tájékoztatlak majd benneteket, ha itt lesz az ideje! Márpedig lassan itt lesz az ideje..
Minden rendben!
További szép napot!”

Frissítés: A SorozatWiki információi szerint a színész maga döntött a távozás mellett és a TV2 Csoportot sem értesítette erről. Az erről szóló legújabb cikkünk a csatorna hivatalos válaszával itt olvasható.

Bejelentették a Dancing with the Stars 3. évadának versenyzőit és új zsűrijét

Premierözön: 18 film kerül fel augusztusban a Netflixre

Autóbalesetben elhunyt a Magnum sztárja

Vadonatúj előzetest kapott a Sztárban sztár leszek 3. évada

Keanu Reeves lesz a főszereplője Scorsese és DiCaprio vadonatúj sorozatának

Vadonatúj és legendás filmek – ezeket ajánljuk nyárra az HBO Max kinálatából (x)