A Mintaapák április eleje óta kényszerszüneten van, ugyanis a koronavírus miatt leállt a forgatása. Amíg a többi napi sorozatból bőven volt tartalék és nem kellett őket levenni a képernyőről, sőt már azóta a legtöbbet újra forgatják is, a Mintaapák felvételeinek folytatását még mindig csak tervezik. A SorozatWiki május közepén elsőként számolt be arról, hogy a TV2 Csoport lecseréli Fenyő Ivánt, majd később kiderült, hogy Kamarás Iván veszi át Géza megformálását. Úgy tűnik, hogy most újabb főszereplő távozik a sorozatból.

Vasárnap délután Szabó Kimmel Tamás a Facebook oldalán egy bejegyzésben jelentette be, hogy a folytatásban már nem fog szerepelni:”

Sziasztok!

hirdetés

Szeretném megosztani veletek, hogy a Mintaapák c. sorozat folytatásában, már nem fogtok találkozni velem. Ez ügyben, jelenleg, további mondanivalóm nincs.

Filmes és egyéb munkáimról, tájékoztatlak majd benneteket, ha itt lesz az ideje! Márpedig lassan itt lesz az ideje..
Minden rendben!
További szép napot!”

Frissítés: A SorozatWiki információi szerint a színész maga döntött a távozás mellett és a TV2 Csoportot sem értesítette erről. Az erről szóló legújabb cikkünk a csatorna hivatalos válaszával itt olvasható.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban