A nagysikerű A mentalista főszereplőnője, Robin Tunney ismét egy krimisorozat fontos alakját fogja alakítani. A színésznő ezúttal Maya Travis ügyésznő bőrébe bújik, aki egy elvesztett per után mindent megtesz, hogy elégtételt tegyen. Az igazság játszmája (The Fix) az RTL Klubon debütál április 8-án, csütörtökre virradóan 00:40-kor. A második rész is sajnos éjjel kerül bemutatásra, ugyanis április 10-én szombatra virradóan, 1 órakor sugározza majd a csatorna.

A széria 2019. március 18-án debütált az amerikai ABC-n. Mivel azonban a nézettsége gyenge volt és nem is tudta növelni, ezért egy évad után, 2019. május 10-én elkaszálta a csatorna. A sorozat így összesen 10 epizódból áll.

A történet szerint Maya Travis élete összeomlik, amikor egy nagy nyilvánosság előtt zajló pert elveszít. Severen Johnsont (Adewale Akinnuoye-Agbaje), a népszerű sztárt kettős gyilkosság alól mentik fel, és hiába kerül ki győztesen, senki nem hisz az ártatlanságában. A közvélemény úgy véli, hogy szabadságát egyedül a minden hájjal megkent sztárügyvédnek, Ezra Wolfnak (Scott Cohen) köszönheti, hiszen a Farkas bármire képes a sikerért. Egy újabb gyilkosság miatt azonban Johnson ismét gyanúba keveredik. Maya kész elégtételt venni és végre rács mögé juttatni a férfit.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát