Szeptember 27-én, múlt pénteken műsorváltozás miatt nem került képernyőre a Házasodna a gazda 7. évadának soron következő része az RTL-en. Helyette a Gyertek át! lineáris csatornán még nem vetített 7. szezonja volt látható. Azt nem lehetett tudni, hogy ez egyszeri alkalom volt-e, azonban azóta kiderült, hogy a következő két héten is módosul a csatorna péntek esti műsorrendje.

hirdetés

Október 4-én, most pénteken és október 11-én, jövő pénteken a Fókusz továbbra is 18:55-kor, változatlan műsoridővel jelentkezik majd. A Fort Boyard – Az erőd – mely már csak péntekenként látható – szintén marad az eredetileg kiírt 19:50-es időpontjában. A főműsoridő második felében azonban mindkét héten ismét komoly változás lesz.

Október 4-én 21:30-tól ismét a Gyertek át! 7. évada kerül képernyőre a tévéadón. Ugyanígy jár el a csatorna október 11-én is, azonban aznap Sebestyén Balázs műsora 5 perccel korábban, 21:25-kor fog kezdődni az RTL-en. Ezért az eredetileg ebben az időpontban vetített Házasodna a gazda az elkövetkezendő két hét során ezeken a napokon nem lesz látható. Így már biztos, hogy péntekenként a nézők nem tekinthetik meg a párkereső műsort, hanem helyette Gyertek át! adásait láthatják majd.

hirdetés

Premierözön a Disney+-on: 25 újdonság érkezik októberben a streaming szolgáltatóra

Kiderült, hogy meddig tart majd Az Árulók 2. évada az RTL-en

Hamarosan vadonatúj bűnügyi sorozat indul az egyik országos csatornán

Csütörtöktől minden hétköznap esti produkciót érintő műsorváltozás lesz az RTL-en

Premierdátumot és friss előzetest kapott a TV2-re érkező új sorozat, a S.E.R.E.G

Ezt tudni az ATV-n ma induló Géniusz 4. évadáról (x)