.

A héten nem lesz Cápák között és jövő hét elején elmarad az Exatlon is

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2021. április 02. 19:10
Húsvét miatt változások lesznek az RTL Klubon és a TV2-n. Lesznek olyan műsorok, amik az ünnepek miatt elmaradnak, olyanok is, amik ennek ellenére láthatóak lesznek, sőt egy különleges közvetítésre is számítani lehet. Lássuk, hogy a következő napokban pontosan mely produkciók érintettek a két legnézettebb magyar televízión.
Pénteken az RTL Klubon nem lesz látható a Barátok közt, Fókusz, a Keresztanyu és a Cápák között sem. Helyettük filmeket sugároz majd a csatorna. A TV2-n a Tények Plusz marad el, az Exatlon Hungary viszont képernyőn lesz. Palik Lászlóék ezen a napon 19:40 helyett 45 perccel korábban, már 18:55-től jelentkeznek. A szombatot az ünnep nem érinti, így Tények Pluszt, valamint Fókusz Pluszt sem és a legnézettebb magyar sorozat, A mi kis falunk is friss epizóddal érkezik. Vasárnap 18:55-kor A Passió zenés utcaszínházt közvetíti élőben a TV2. A műsorban neves hazai előadók - mint Stohl András, Brasch Bence, Rudolf Péter, Sena Dagadu és Szolnoki Péter - közkedvelt magyar slágereken keresztül teszik közérthetővé és kortárssá a passió történetét. A különleges programról itt írtunk bővebben. Az ünnep ellenére az Apatigris nem marad el és vasárnap 19 órakor új epizóddal jelentkezik az RTL Klubon.
Húsvéthétfőn az RTL-től megszokott módon nem lesz Barátok közt, Fókusz és Keresztanyu, valamint A mi kis falunk napi ismétlése és az Életünk története sem kerül képernyőre. A TV2-n az elmúlt években az ünnepek alatt is mindig látható volt az Exatlon Hungary, de meglepő módon most az is elmarad. A sportreality nagypéntek után legközelebb jövő kedden jelentkezik majd új adással. A saját gyártású műsorok helyett ezen a napon mindkét csatornán filmek lesznek láthatóak.

hirdetés

További hírek

Műsorváltozás lesz holnap a TV2-n

Újabb műsort fog vezetni Lékai-Kiss Ramóna a TV2-nél

Régen vetített telenovella lesz újra látható az egyik magyar csatornán

Rendhagyó, új műsor indul