November 10-én indul az Álarcos énekes 4. évada az RTL-en. A 3 év szünet után visszatérő nagyszabású showműsor vasárnaponként 19:30-kor lesz látható a csatornán. A maszkos produkció előző szezonjához képest teljesen lecserélődik a nyomozói csapat és a műsorvezető is. A múlt héten Csobot Adél egy, a Glamour-nak adott interjúban vallotta be, hogy ő lesz a produkció egyik detektívje. Szombaton a SorozatWiki írta meg elsőnek, hogy hozzá csatlakozik párja, Istenes Bence és Sebestyén Balázs is nyomozó lesz, a neveket pedig az RTL is megerősítette. A napokban pedig megírtuk, hogy a Blikk információi szerint Puskás-Dallos Péter lesz az idei Álarcos énekes házigazdája.

hirdetés

A negyedik detektív személye azonban mindez idáig titok volt. Az RTL az online felületein különböző nyomokat rejtett el, melyre a csatorna nézői találgathattak. A kedd esti Fókusz reklámszünetében azonban lement egy Álarcos énekes promó, amelyben leleplezték Sebestyén Balázs, Csobot Adél és Istenes Bence társát – vette észre a SorozatWiki egyik olvasója. A 2024-es Álarcos énekes negyedik nyomozója Ráskó Eszter lesz. A humorista és rádiós műsorvezető, így a Balázsék után itt is együtt fog szerepelni Sebestyén Balázzsal.

Az olvasónk az alábbi fotót küldte a SorozatWikinek leleplezésről:

Frissítés (22:33-kor): A cikkünkben korábban úgy szerepelt, hogy a Fókuszban leplezték le a negyedik nyomozót, ezt azonban újabb információk alapján a címben és a szövegben is pontosítottuk.

hirdetés

Elhunyt Michael Newman, a Baywatch sztárja

Vadonatúj előzetes érkezett a Yellowtone 5. évadának befejező részeihez

Jövő héten műsorváltozás lesz az RTL-en: Sebestyén Balázs ellepi a hétköznap estéket

Bejelentették, hogy mikor indul az Álarcos énekes 4. évada az RTL-en

Újabb okostelevíziókon vált elérhetővé az RTL+ applikációja

Az elmúlt hetekben a TV2-n látható énekes lehet az Álarcos énekes műsorvezetője