Április elején a Mintaapák 97 rész után vonult kényszerszünetre, ugyanis a koronavírus járvány miatt márciusban leállt a forgatása és hamar kifogytak az új epizódokból. A széria felvételei még nem indultak újra, de a produkció nézőit időnként extrém hírekkel borzolják. Április végén robbant a hír, hogy Gát György (Linda, Angyalbőrben, Família Kft) lesz a sorozat showrunnere, de nem volt hosszú életű karrierje a szériánál. Május elején elsőként számoltunk be róla, hogy másfél hét után távozott a szakember a produkciótól és azóta sem érkezett meg az utódja. Hétfőn pedig szintén a SorozatWiki hozta le, hogy lecserélik Fenyő Ivánt és a folytatásban egy új színész veszi át a karakterét. Most pedig újabb változásról tudunk beszámolni.

A SorozatWiki információi szerint Szabó Zsolt lett a Mintaapák új line producere. Mostantól ő felel a produkció zökkenőmentes gyártásért, köztük a pénzügyekért is. A szakember az elmúlt években a Drága örökösök 2., 3. és az eddig leforgatott 4. évadának line producere volt. A hírrel kapcsolatban megkerestük a csatornát is, ahol megerősítették az új gyártási vezető érkezését.

“Szabó Zsolt személyében újabb tapasztalt szakemberrel bővült a Mintaapák csapata. Jelenleg a következő évad előkészületei zajlanak és rövidesen folytatódnak a felvételek is” – válaszolta a TV2 Sajtóosztálya a SorozatWikinek.

hirdetés
hirdetés

Az RTL megerősítette a The Voice tehetségkutató idei érkezését

Kiderült, hogyan fogja kiszűrni és megbüntetni a Netflix a jelszómegosztásokat

Távozik az RTL marketing és kommunikációs igazgatója

A Médiatanács megbüntette az ATV-t

Előzetest kapott a Netflix egyik népszerű sorozatának 3. évada

Olasz sorozatokkal és bűnügyi szériákkal indítja a szezont az egyik magyar csatorna