Csak most derült ki, hogy a Bartátok köztben Zsoltot alakító Rékasi Károly is átesett a koronavíruson – tudta meg a Blikk. Három hét karantén után kapta kézhez Rékasi Károly a „szabadulólevelet”, vagyis a koronavírus-fertőzés utáni teszt negatív eredményét. A színművész is megküzdött ugyanis a rettegett vírussal, és bár voltak erős fájdalmai, alapvetően jól élte meg a betegség miatt vállalt karanténidőszakot.

“Forgattunk a Barátok közttel, de rögtön jeleztem, hogy jól vagyok ugyan, de reggel óta furcsa izomfájdalmaim vannak, a hátamban és a lábamban, ahol nem lehetett volna, mert rokkantként nem tudom terhelni. Azonnal kórházba küldtek, ahol tavasz óta egyébként is rendszeresen tesztelik a stábot. Az eredmény pozitív lett, már vissza sem mentem a stúdióba” – mesélte a Barátok közt alapszereplője az újságnak.

A színművész ennél komolyabb tüneteket viszont nem tapasztalt. “Még az ízérzékelésem is megmaradt, a szaglásomat viszont már öt éve, a balesetemben elszenvedett koponyasérüléssel teljesen elveszítettem, így az nem tűnhetett fel” – mesélte a Blikknek Rékasi, akivel egy időben fia, Zsigmond is pozitív tesztet produkált.

hirdetés

Az elmúlt hónapokban a Barátok közt több színészéről is kiderült, hogy elkapták a koronavírust. Szeptemberben az Alizt alakító Nagy Alexandráról jött hír, hogy pozitív COVID-19 tesztet produkált. Októberben további két főszereplőjéről, a Vili bácsit megformáló Várkonyi Andrásról és a Simont játszó Tóth Károlyról derült ki, hogy elkapta a vírust. A Barátok közt 2021-ben 22 év után megszűnik, a döntést Kolosi Péter nemrég a SorozatWikinek adott interjúban részletesen indokolta.

hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél