A Survivor 5. évada tavaly érkezett volna, de a koronavírus miatt az RTL Magyarország és a Paprika Studios lefújta a műsort. 2021 januárjában biztossá vált, hogy idén már látható lesz az új szezon, amelyben celebek fognak összecsapni civilekkel. Bejelentették, hogy a Survivort a Dominikai-Köztársaságban forgatják, abban az országban, ahol az Exatlont is. Most az is kiderült, hogy kik lesznek a hírességek, akik között ott lesz a Barátok közt sztárja is. Részletek az RTL Magyarország közleményében:

Már zajlik Dominikán a Survivor legújabb évadának forgatása. Az embert próbáló viadalon a civil versenyzők híreségekkel mérik össze kitartásukat, rátermettségüket, fizikai és mentális felkészültségüket. Most pedig kiderül, hogy kik alkotják a celebek csapatát.

Világszerte az egyik legkeményebb realitynek tartott Survivor szériákban már bevett szokás, a celeb versenyzők részvétele. Itthon a népszerű túlélőshownak ez az első évada, amelyben hírességek teszik próbára fizikai és mentális tűrőképességüket.
A Survivor (gyártó: Paprika Studios) Dominika csodás helyszínein zajló, embert próbáló kihívásainak olyan hírességek vágtak neki, mint Járai Máté Jászai Mari-díjas színész, a Reggeli házigazdája, Nagy Alex a Barátok közt színésznője, Kabát Péter sportkoordinátor, a Nyerő Párosból is ismert médiaszemélyiség, Catherine Dederick énekes-dalszerző, Filipánics Bálint az Éjjel-Nappal Budapest és a ValóVilág 10 sztárja, Széphalmi Júlia táncművész, aki a Nyerő Párosból is ismert, Brindzik Zsolt a Házasodna a gazda 2019-es évadából, valamint Gáspár Evelin influenszer. Nincs kivételezés, nincs egyéni bánásmód, a hírnév itt mit sem számít. Mindegy, hogy civil, vagy celeb, a kérdés, hogy ki az igazi túlélő.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel

Vastag Csaba fontos szerepet kapott a Megasztárban