Az AXN egy élő csetet tervezett tegnap este Joe Flanigan-al, mint már megírtuk részletesen itt. A cset elmaradt, mert Joe nem lépet fel az oldalra. Az AXN a következő közleményt juttatta el hozzánk mai nap:
Sci-fi és Stargate rajongók százai, valamint az AXN tévécsatorna csapata várta tegnap este Joe Flanigan-t, a STARGATE: ATLANTIS sztárját a már korábban meghirdetett élő csetelésre. Este 19 óráig, a csetelés kezdetének időpontjáig a már előzőleg megnyitott csetszobába ötszáznál is több kérdés érkezett a színészhez, és az élő beszélgetésre is sokan várakoztak – de Joe Flanigan sajnos nem lépett be az oldalra. A sztár távolmaradásának okáról egyelőre nem érkezett még hivatalos magyarázat, ezért csak remélni lehet, hogy jól van, nem történt semmi baja.
Az AXN csapata nagyon sajnálja a történteket, és elnézést kér a Stargate rajongóktól, hogy csalódást okoztak. Mindent elkövetnek azért, hogy kiderítsék, mi történt, és hogy Joe Flanigan utólag megválaszolja a feltett kérdéseket. Arra kérnek minden kedves érdeklődőt, hogy néhány napon belül látogasson el az AXN weboldalára (www.axn.hu), ahol remélhetőleg addigra tudnak információval szolgálni a történtekről.

Az esetleges kellemetlenségekért még egyszer elnézést kér az AXN csapata

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban