Az AXN egy élő csetet tervezett tegnap este Joe Flanigan-al, mint már megírtuk részletesen itt. A cset elmaradt, mert Joe nem lépet fel az oldalra. Az AXN a következő közleményt juttatta el hozzánk mai nap:
Sci-fi és Stargate rajongók százai, valamint az AXN tévécsatorna csapata várta tegnap este Joe Flanigan-t, a STARGATE: ATLANTIS sztárját a már korábban meghirdetett élő csetelésre. Este 19 óráig, a csetelés kezdetének időpontjáig a már előzőleg megnyitott csetszobába ötszáznál is több kérdés érkezett a színészhez, és az élő beszélgetésre is sokan várakoztak – de Joe Flanigan sajnos nem lépett be az oldalra. A sztár távolmaradásának okáról egyelőre nem érkezett még hivatalos magyarázat, ezért csak remélni lehet, hogy jól van, nem történt semmi baja.
Az AXN csapata nagyon sajnálja a történteket, és elnézést kér a Stargate rajongóktól, hogy csalódást okoztak. Mindent elkövetnek azért, hogy kiderítsék, mi történt, és hogy Joe Flanigan utólag megválaszolja a feltett kérdéseket. Arra kérnek minden kedves érdeklődőt, hogy néhány napon belül látogasson el az AXN weboldalára (www.axn.hu), ahol remélhetőleg addigra tudnak információval szolgálni a történtekről.

Az esetleges kellemetlenségekért még egyszer elnézést kér az AXN csapata

Ezek az új sorozatok és friss évadok érkeznek augusztusban a Netflixre

Bejelentették a magyar HBO GO augusztusi premierjeit

Így jöttek létre A nagy pénzrablás legnépszerűbb karakterei (2. rész)

Véget ér a Life TV egyik ismert produkciója és távozik a csatorna egyik fontos műsorvezetője

Rövidebb Fókusz és újra minden nap A mi kis falunk – itt az RTL legújabb műsorrendje

Premierdátumot kapott a következő Marvel sorozat