Az HBO vadonatúj kosztümös szériája, Az aranykor (The Gilded Age) január 25-én debütált az HBO GO-n. A kosztümös sorozat hamar nagy népszerűségre tett szert, hiszen három héttel a 9 részes 1. évad indulása után berendelték a 2. etapot. Arról még nincs információ, hogy mikor jön a 19. század végén játszódó történet folytatása, azonban most új hír érkezett a produkcióval kapcsolatban. A Deadline értesülése szerint 9 új színész csatlakozott a szereplőgárdához.

Az új szezonban látható lesz Laura Benanti (Mennyit ér egy élet?), aki a nemrég megözvegyült Susan Blane-t fogja alakítani. Az elbűvölő nő Newportban él, és felveszi magához Larryt (Harry Richardson) építésznek, hogy felújítsa az otthonát. Robert Sean Leonard (Doktor House) Matthew Forte tiszteletes bőrébe bújik. Matthew egy jókedvű, kedves férfi, aki ahhoz a gyülekezethez kerül, ahova a New York-i társadalom előkelő tagjai járnak. Christopher Denham (Manhattan) Robert McNeil karakterét fogja megformálni, aki egy gazdag, kissé feszült bankár. Feleségével együtt megpróbál eligazodni a felső osztálybeli társadalomban.

A szereplőgárdához csatlakozott David Furr (13 óra: Bengázi titkos katonái) is, aki Dashiell Montgomery-t, Agnes (Christine Baranski) gazdag unokaöccsét fogja játszani. Az özvegy férfi nemrég költözött a városba iskoláskorú lányával, a jól nevelt Frances-szal, akit Matilda Lawler (Flora és Odüsszeusz) formál majd meg. Ben Lamb (Egy herceg karácsonyra) Buckingham hercegeként lesz látható. A brit nemes hamar felkelti Bertha (Carrie Coon) érdeklődését, aki egy eszközként tekint rá a céljai elérésének érdekében.

Dakin Mathews (Járvány) Mr. Wintertont fogja alakítani, aki egy nagyon gazdag özvegy férfi. Rövid udvarlás után vette feleségül fiatal házastársát, emiatt pedig még nem is ismeri a nő múltját. Michael Braugher a híres oktató, Booker T. Washington bőrébe bújik. A férfi meghívja a New York-i újságírókat, Thomas Fortune-t (Sullivan Jones) és Peggy Scottot (Denée Benton) az új tuskegee-i iskolájába. Nicole Brydon Bloom (1BR) pedig az elbűvölő társasági nőt, Caroline Stuyvesant fogja játszani. Oscar (Blake Ritson) azonnal meglátja benne a tökéletes örökösnőt, aki remekül illik az ő szellemességéhez és jelleméhez.

Bejelentették a Dancing with the Stars 3. évadának versenyzőit és új zsűrijét

Premierözön: 18 film kerül fel augusztusban a Netflixre

Autóbalesetben elhunyt a Magnum sztárja

Vadonatúj előzetest kapott a Sztárban sztár leszek 3. évada

Keanu Reeves lesz a főszereplője Scorsese és DiCaprio vadonatúj sorozatának

Vadonatúj és legendás filmek – ezeket ajánljuk nyárra az HBO Max kinálatából (x)