A Jóban Rosszban 2005-ben, 12 éve indult a TV2-n, tavaly ősz óta pedig a SuperTV2-n látható. Kilenc éve a Show and Game gyártja a második legrégebbi magyar, napi sorozatot. Az első öt évben a TV2-vel közösen készítették a Csillagkút hétköznapjait bemutató szériát, négy éve pedig egyedül a Show and Game.

2015 őszéig a Paprika Latino mellett a Show and Game volt a csatornacsalád egyik legnagyobb gyártója. Mióta Andy Vajnáék megvásárolták a TV2 Csoportot, azóta viszont szinte minden műsort átvett az RTL Klub korábbi fő beszállítója, az IKO. A Jóban Rosszbanra azonban hosszútávú szerződése van a Show and Game-nek, mely úgy tudjuk valamikor mostanában jár le.

A SorozatWiki információi szerint a sorozat gyártását nem meglepő módon az IKO veszi át, melyet a stábnak a múlt héten jelentettek be, valamint azt is, hogy az átadás-átvételi folyamat megkezdődött. A váltással kapcsolatban megkerestük a csatornacsaládot, ahol a hírt megerősítették.

hirdetés

“A Show and Game szerződése valóban lejár a közeljövőben így a továbbiakban a TV2 Csoport stratégiai partnere, az IKO gyártja majd a Jóban Rosszbant” – válaszolta a TV2 Csoport a SorozatWikinek.

Érdekes egybeesés, hogy Fischer Gábor kábelcsatorna programigazgató májusban a Media Hungary-n jelentette be, hogy ősztől dupla részekkel folytatódik a Jóban Rosszban a SuperTV2-n. A váltás, amikor a gyártási folyamat átáll a napi két epizódra, szintén valamikor mostanában lehet esedékes.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban