A Hősök: Újjászületés (Heroes: Reborn) egy 13 részes miniszéria, amelyet idén ősszel indított az amerikai NBC csatorna. Sokan állítják, hogy nem az eredeti Hősök sorozat 5. évada, hanem egy különálló folytatása a produkciónak. A Hősök 4. évada 2010-ben fejeződött be a Szép új világ című epizóddal, az új sorozat első részében pedig 2014 június 13-án folytatjuk a történetet, Odessa-ban, Texas államban. A miniszéria szeptember végén indult a tengerentúlon és az első etap 13 része után nem tudni még, hogy mi lesz a sorsa.
A premier november 26-án csütörtökön 22:00-kor lesz a Pro4-en. Idén 4 rész kerülhet adásba, utána egy kis karácsonyi szünet, majd folytatódhat a sorozat, mely így a jövő év elején érhet véget itthon.

Az eredeti produkcióból visszatérő szereplők között sokat láthatjuk Jack Coleman-t (Noah Bennet), és egy-egy történet erejéig visszatérnek majd a következő színészek is: Noah Gray-Cabey (Micah Sanders), Greg Grunberg (Matt Parkman), Jimmy Jean-Louis (A Haiti), Masi Oka (Hiro Nakamura), Sendhil Ramamurthy (Mohinder Suresh) és Cristine Rose (Angela Petrelli).

A széria ismertetője: A Texas állambeli Odessa városát ért, sok áldozatot követelő terrortámadás után járunk egy évvel. Sok idő eltelt azóta, mégis a különleges képességekkel rendelkező emberek egy csoportját okolják a katasztrófa bekövetkeztéért. Ők persze folyton menekülni kényszerülnek, hiszen jó páran a képességeik megszerzésére pályáznak…

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz

Sorozatötlet pályázatot hirdet a Keresztanyu gyártója