A Breaking Bad (Totál szívás) 2008-2013 között ment Amerikában, hatalmas sikerrel. Itthon 2011-ben az RTL Klub mutatta be, melyre fél-egy éves szünetekkel ugyan, de folyamatosan érkeztek az új évadok. A 3. szezon után ez a folyamat azonban megszakadt, ugyanis 2013 márciusa óta nem vetített új részeket a sorozatból a legnézettebb csatorna.

A 4. etapot végül szinkronosan, a Telenor MyTV jóvoltából érkezett meg és úgy nézettett ki hogy a tévés premier sem az RTL-re érkezik majd meg. A magyar AMC ugyanis a kezdetektől műsorra tűzte a sorozatot és bejelentette, hogy végig adják majd a szériát, végül azonban a legnézettebb hazai csatorna nem várja ezt meg és hamarosan folytatja végre a produkciót.

A Breaking Bad (Totál szívás) 3. évadának magyarországi tévés premierje október 20-án lesz az RTL Klubon. Az új epizódok kedd éjszakánként, éjfél után 50 perccel kerülnek képernyőre, ismétlés pedig sajnos nem lesz. A 3. szezon Amerikában 2010-ben volt képernyőn, így több mint 5 éves csúszással érkezik meg a csatornára. Az évad 13 részből áll, így a karácsonyi szünetet beszámolva, január végén érhet véget. (Fotó: RTL Klub)

Először egy színésztársa miatt örült, hogy bekerült A mi kis falunkba – interjú Schmied Zoltánnal

A Zivány egyes újabb fontos szereplője lesz látható az új előzménysorozatban

Megint későbbre tolták a budapesti Comic Cont, de az új időpontban is lesz Trónok harcás színész

Beharangozó videó érkezett a The Witcher 2. évadához

A hétvége erejéig újra elérhetővé tették a Diginél az Izaura TV-t és a Jocky TV-t

A Keresztanyu sztárjával indult új focis műsor a VIASAT6-on