Az elmúlt években az HBO legnagyobb sorozatai az amerikai premiert követő 24 órában, az adott ország főműsoridőkében kerültek képernyőre. Ez Magyarország viszonylatában azt jelentette, hogy az adott nap hajnali 3-4 óra körül lement a tengerentúlon, itthon pedig este 9-10 körül. Ez a tempó nagyon gyorsnak számított, mégis ezalatt a pár óra alatt sokan letöltötték torrentről, így a csatorna a Trónok harca 5. évadának premierje óta változtatott ezen.

Április 13-tól majdnem az egész világon egyszerre, az amerikai időzóna szerint kerülnek képernyőre a legfőbb szériák új évadai. Ez ugyan az európai országokban kora hajnali időpontot jelent, mégis nyerhet vele a csatorna, hisz így az HBO videótáraiban már akár rögtön kelés után megnézhető a kedvenc tartalom, a korábbi esti időpontok pedig ismétlésként megmaradtak.

Az új módszernek viszont azonnal beintett az, hogy egy bennfentes a Trónok harca 5. szezonjának premierje előtt kiszivárogtatta a folytatás 4 epizódját, melyet sokan rögtön le is töltöttek. A sorozat rajongói tábor ezért két részre szakadt, volt aki napokon belül megnézte ezt a 4 részt, míg sokan mások a történtek ellenére is heti rendszerességgel követték a produkciót. Ennek azonban most vége, jövő hétfőn már mindenki számára folytatódik a Trónok harca és újra, hétről-hétre együtt lehet elemezni a legújabb epizódokat, már ha nem lesz újabb kiszivárogtattatás. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban