2014. február 27-én mutatta be a TV2 a Sherlock és Watson második évadát, azonban május végén, 13 epizód után szünetre küldte a sorozatot, amit a mai napig sem folytatott. 2014. december 2-án az AXN viszont képernyőre tűzte a széria folytatását, sőt azóta már a teljes második szezont levetítette. Ezt a fajta bravúrt ismétli most meg az AXN, ezúttal az NCIS: Los Angeles ötödik szezonjával.

A nyomozós sorozat 5. évados premierjére eredetileg 2014. február 18-án került sor a TV2-n, ám május közepén – szintén 13 epizód után – szünetre küldték ezt is. A nyár folyamán a csatorna vasárnap délutánonként a sorozat negyedik szezonját ismételte, de a folytatásra ősszel sem került sor.

A szinkron viszont végig elkészült, és az AXN is megszerezte az 5. évad vetítési jogait, így az tavaly november óta náluk is látható. 2015. január 29-én pedig érkezik az AXN műsorára a várva várt 14. és 15. epizód is, amit aznap este 22 órától tekinthetnek meg a nézők. Ez tehát már nem az első alkalom, hogy egy kábelcsatorna beelőz egy országosan fogható adót, hiszen például a szintén AXN-en látható Rossz csillagzat szinkronja is a TV2 megbízásából készült – ugyanakkor a TV2 azt még be sem mutatta.

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki

Hétfőtől hosszabb lesz A Konyhafőnök, későbbre kerül a Barátok közt is

Régen látott szereplő bukkan fel a Stranger Things 4. évadának új előzetesében

Egy volt versenyző lesz az X-Faktor legújabb mentora

Nyilvánosságra hozták az új Trónok harca sorozat első hivatalos forgatási képeit

Júniusban érkezik Robert Downey Jr. sorozata a Netflixre