Nehéz elhinni, de hamarosan véget ér a meleg nyár. Már csak három hét és itt az ősz, mely hideget és sorozatpremier dömpinget szokott magával hozni. Az RTL II azonban nem várja ezt meg és már augusztusban elhozza néhány fontos sorozat új évadát.

Elsőként augusztus 12-én érkezik a Homeland – A belső ellenség folytatása. Az 1. szezon a tavaly tavasszal került itthon képernyőre, így a sorozat több mint egy éves szünet után tér vissza. A 2. évad – csak úgy mint ez előző – kedd esténként lesz látható az RTL II-n, a korábbi 21:30 és 23:00-ás időpont helyett 22:30-kor. Amerikában ősszel indul a Homeland 4. etapja, így a hazai csatorna rendesen le van maradva.

Augusztus 15-én lesz az Érintés (Touch) 2. évadának magyarországi premierje. A sorozat 1. és 2. szezonja közötti különálló epizód a múlt héten került képernyőre, de az RTL II jelölésével ellentétben az még nem 2×01 epizód. A Kiefer Sutherland főszereplésével készült produkcióból ez egyben az utolsó évad is, mely 2013-ban volt képernyőn Amerikában. Az Érintés 1. szezonja a tavalyi év végén volt látható az RTL II-n és azóta csak ismétlések voltak láthatók a sorozatból.

Augusztus 21-én szünet nélkül érkezik Az élet csajos oldala (2 Broke Girls) 2. évada. A sorozat július 18-a óta látható az RTL II-n, hétköznaponként 18:30-kor. 20-án lesz az 1. szezon utolsó epizódja, majd másnaptól változatlan időpontban érkezik a 2. etap. Amerikában a produkció 3. évada is adásba került már, így ebből a sorozatból is van még bepótolni valója a csatornának. (Fotó. RTL II)

Hatalmas bejelentéseket tett és számos előzetest adott ki a Netflix

Megjelent a Vikingek: Valhalla első előzetese

Nagy bejelentések, több jelenetvideó és új előzetes érkezett a The Witcherről

Izgalmas jelenetvideót tett közzé a Netflix A nagy pénzrablás folytatásából

Itt vannak az első képsorok a Bridgerton család 2. évadából

Megjelent a Stranger Things 4. évadának legújabb előzetese