A Barátok közt évadzáró részében ismét több elvarratlan szálat hagytak hátra a készítők, aminek folytatása miatt a nézőknek most csak rövid ideig kell izgulniuk, hiszen a történések július 14-én, a sorozat 7000. epizódjában folytatódnak. Az afganisztáni támaszpontot, ahol Krisztián szolgál, bombatámadás érte. Krisztián túléli a támadást?

Enikő és Krisztián szerelme lassan szökkent szárba, és amire valóban egymásra találtak, a fiatal katonát Afganisztánba vezényelték. A szerelmesek, az ikrek jóvoltából el sem tudtak rendesen búcsúzni egymástól, a szolgálat ideje alatt pedig az internet segítségével próbálják tartani a kapcsolatot. Az egyik ilyen videó telefonálás alatt egy bomba csapódott be, aminek következtében Enikő riadtan látta, hogy a képernyő elsötétül, és minden kapcsolat megszakad a szeretett férfivel. Vajon mi történhetett Krisztiánnal?

Enikő számára bizonyára nincs rosszabb, mint a bizonytalanság, hogy nem tudja, Krisztián életben van-e, vagy talán örökre elveszítette. Az is előfordulhat, hogy bár Krisztián túléli a támadást, de olyan súlyos sérüléseket szerez, hogy ebben az állapotában soha többé nem szeretne találkozni Enikővel, mert nem akarja, hogy esetleg terhet jelentsen a szerelmének. Természetesen az is megtörténhet, hogy csak az ijedtség a nagyobb, és valójában nincs is mért Enikőnek aggódnia, de az is lehet, hogy a számítógép segítségével látta utoljára Krisztiánt. Az pedig, hogy találkoznak-e még a szerelmesek, vagy örökre búcsút kell venniük egymástól, az július 14-től kiderül! (Forrás: RTL Sajtóklub)

Előzetes érkezett a TV2 hétfőn induló vadonatúj török sorozatához

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz